Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Priložnost za sponzorje in oglaševalce


  Za največji in najpomembnejši nepremičninski dogodek pri nas - 32. posvet Poslovanje z nepremičninami, smo rezervirali 11. in 12. november in ga bomo, če bo le mogoče, izvedli v t.i. »hibridni« obliki, tako da bomo združili prednosti sodobnih digitalnih pristopov in pa seveda klasične izvedbe v kongresnem centru, saj so udeleženci lani najbolj pogrešali pav to. Za izvedbo hibridnega dogodka bomo zagotovili sodobno softwersko podporo. 

  Posvet je izredna priložnost spoznavanja, mreženja in ustvarjanja novih priložnosti. Poleg priprave strokovnega dela namenimo veliko pozornosti tudi organizaciji družabnega in zabavnega spremljevalnega programa, ki pritegne številne udeležence.

  Odlične ocene za vsebino in izvedbo posveta, ki jo vsako leto podajo udeleženci, pa si brez podpore sponzorjev in oglaševalcev, ki so prepoznali dogodek kot posebno poslovno priložnost ne moremo predstavljati in izvesti. S sodelovanjem in predstavitvami na posvetu pa obogatijo tudi sam dogodek.

  Posvet je tudi vaša priložnost, da ponudbo vaših proizvodov in storitev, ki bi bili zanimivi za udeležence, predstavite udeležencem posveta, saj bodo na enem mestu zbrane vaše številne obstoječe ali tudi potencialne nove stranke.

  Sodelovanje na posvetu vam poleg dodatnega strokovnega izobraževanja prinaša:

  • priložnost za predstavitev vašega podjetja v okolju, kjer vsi iščejo učinkovite in najnovejše informacijske ter poslovne rešitve,
  • možnosti neposrednega komuniciranja s posamezniki, ki s svojim znanjem in izbiro vplivajo na mnenja in odločitve mnogih,
  • priložnost za povečanje prepoznavnosti in prisotnosti na trgu,
  • sklepanje in utrditev odnosov z drugimi podjetji.

   Izkoristite priložnost za promocijo in/ali oglaševanje.

   V nadaljevanju si lahko ogledate sponzorske pakete, ki so pripravljeni tako, da vam zagotovijo opaženost in razpoznavnost.


  Ponudbo sponzorskih paketov najete tudi na spletni strani>> https://posvetnepremicnine.si/

  Fotogalerija