Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Komunikacija in javno nastopanje

    Komunikacija in javno nastopanje

    GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami

    v sodelovanju z

    Inštitutom Stopinje



    organizira 30-urni trening
    KOMUNIKACIJA IN JAVNO NASTOPANJE

    na katerem boste z vrhunskimi strokovnjaki pridobili dragocena in učinkovita praktična znanja s področja medosebne komunikacije in javnega nastopanja. Program vam bo vlil samospoštovanje, samozavest in odličnost v vsakdanji komunikaciji in javnem nastopanju.

    30-urni trening obsega 25 andragoških ur in 5 ur individualnega dela in priprave in bo potekal ob torkih:

    17., 24. in 31. maja 2022, med 9. in 15.30 uro,
    v prostorih GZS, dvorana G, v medetaži.

    • Na treningu Komunikacija in javno nastopanje boste pridobili dragocena in učinkovita praktična znanja s področja komunikacije in javnega nastopanja, ki bodo izboljšala in nadgradila verodostojnost in učinkovitost vašega javnega nastopanja.
    • Vrhunski trenerji s področja komunikacije, javnega nastopanja in upravljanja kriznih situacij bodo delili z vami svoje dolgoletne praktične izkušnje javnega nastopanja in nastopa v medijih.
    • Izboljšali in nadgradili boste osebne strategije nastopanja ter izdelali osebni akcijski načrt učinkovite komunikacije in javnega nastopanja.

    Naučili se boste:

    • Abecede učinkovite komunikacije in uspešnega javnega nastopanja.
    • Kako se pripraviti na javni nastop.
    • Pomena telesne govorice pri javnem nastopanju.
    • Tehnik in metod za kakovostno artikulacijo govora.
    • Učinkovitih strategij za pripravo učinkovitih javnih nastopov ob različnih priložnostih.
    • Nastopa pred kamero in mikrofonom.
    • Nastopa v medijih.
    • Poslovnega bontona.
    • On-line nastopa.

    Kotizacija in prijava:

     

    Redna cena treninga znaša 1490 €, za člane ZPN pri GZS 890 € + DDV / udeleženca. Cena vključuje udeležbo na treningu, tiskana in elektronska gradiva, postrežbo v odmorih in slovesno zaključno vodeno kosilo z degustacijo.

    Trening bo izveden v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana in je namenjen članom ZPN pri GZS in ostali zainteresirani javnosti.

    Na podlagi prejete prijavnice, vam bo Inštitut stopinje izstavil predračun. 

     

    Prijavnica

    Program:

    torek, 17.05.2022

     

    Martin Lisec: Priprava na javni nastop in prvi vtis.
    Katarina Braniselj: Samozavest in obvladovanje treme v javnem nastopanju.
    Pavle Ravnohrib: Govor in artikulacija.

    torek, 24.05.2022

     

    Anja Hlača Ferjančič: Neverbalna komunikacija in razvijanje osebnega sloga govorca. Anja Hlača Ferjančič: ABC retorike in priprava različnih nagovorov.

    torek, 31.05.2022
    Rosvita Pesek: Nastop pred kamero. Soočenje, argumentiranje, prepričljivost nastopa. Aleksander Bohinc: Bonton na javnih dogodkih in vodeno kosilo z degustacijo.

    Zaključek programa in podelitev potrdil.

     

    Predstavitev trenerjev:

    Aleksander Bohinc je direktor podjetja Borbona catering d.o.o., ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo poslovnih srečanj. Na samostojni poti je od leta 2011, pred tem se je kalil v podjetju Lek, Termah Čatež in v skupini Premogovnika Velenje. Redno predava o bontonu pri mizi in na poslovnih dogodkih. Je sommelier 3. stopnje, dobitnik 7 zlatih medalj iz sommelierstva in večih nagrad s področja gostinstva in turizma. Je tudi član komisije za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za pridobitev poklica Sommelier ter direktor Kuharske Akademije Slovenije, s katero sodeluje pri izobraževanju sommelierjev.

    Katarina Braniselj je bila dvanajst let zaposlena na TV Slovenija, kjer je dela v notranjepolitični redakciji in je vodila Poročila. Zadnje leto vodi osrednjo informativno oddajo na Planet TV. V času študija novinarstva se je med izbirnimi moduli posvečala predvsem tistim, ki so povezani s televizijo, javnim nastopom in jezikom. Na javnem zavodu je pridobila govorni certifikat. Veščine nastopanja, uporabo govornega aparata in dihalne tehnike je šest let izpopolnjevala na urah solopetja pri prof. Teji Saksida. Pripravlja magistrsko nalogo iz ustreznosti vodenja informativnih razpravljalnih oddaj. Vodi izobraževanja in treninge javnega nastopanja, posebej nastopanja pred kamero.

    Mag. Martin Lisec je psihoterapevt logoterapevt, mediator, urednik in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

    Anja Hlača Ferjančič je novinarka in radijska voditeljica. S svojim značilnim slogom sproščeno in zanimivo povezuje številne javne prireditve in dogodke na področju posla, športa in medijev. Petkrat je kot poročevalka spremljala olimpijske igre. Dobro desetletje vodi delavnice in predavanja s področij javnega nastopanja, retorike, odnosov z mediji. Na Fakulteti za družbene vede za študente novinarstva izvaja vaje pri predmetu Stilistični praktikum.

    Dr. Rosvita Pesek je doktorica zgodovine, novinarka in publicistka. Leta 1990 se je zaposlila na TV Slovenija, kjer jo poznamo kot novinarko poročevalko, kot avtorico dokumentarnih filmov, voditeljico številnih oddaj (Žarišče, Omizje, Polnočni klub). Že desetletja sodi med najbolj prepoznavne obraze slovenske medijske krajine. Vrsto let jo poznamo predvsem kot voditeljico večerne informativne oddaje Odmevi.

    Pavle Ravnohrib je igralec. Vsvojem umetniškem delu sem sodeloval s skoraj vsemi slovenskimi profesionalnimi gledališčih. Posnel sem okrog petdeset filmov, najprepoznavnejša je vloga dr. Franceta Prešerna v filmu in nadaljevanki o našem največjem pesniku. Kar dvaindvajset let sem bil voditelj mladinske TV oddaje Male sive celice. Kot mentor sem sodeloval na delavnicah o veščinah javnega nastopanja.

    Informacije:

    Za vsa vprašanja smo vam na voljo na Zbornici za poslovanje z nepremičninami in Inštitutu stopinje.

    01 58 98 240
    zpn@gzs.si
    040 731 115
    martin.lisec@stopinje.si

    Fotogalerija





     

    Arhivi