Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Predstavniki ZDNP na nepremičninskem forumu v Beogradu

    Člani ZDNP so se med 21. in 22. septembrom 2023 udeležili mednarodnega foruma o posredovanju v prometu in najemu nepremičnega premoženja v organizaciji združenja Klaster nekretnine - Real Estate Cluster.

    Med člani naše delegacije je v okviru programa foruma največ  zanimanja požela razprava o pričakovanih spremembah srbskega zakona o nepremičninskem posredovanju, saj nas v prihodnjih mesecih tudi v Sloveniji čaka razmislek o potrebnih spremembah področne zakonodaje predvsem Zakona o nepremičninskem posredovanju. Obenem smo izkoristili priložnost in udeležencem predstavili največje izzive, s katerimi se na zakonodajnem področju soočajo nepremičninski posredniki v Sloveniji ter primerjali predvidene spremembe srbske zakonodaje s slovenskimi rešitvami. 

    Poleg predstavnikov ZDNP so se iz Slovenije foruma udeležili tudi predstavniki Združenja FIABCI in predstavnica Ministrstva za solidarno prihodnost.

    Udeležbo na forumu, ki se ga je udeležilo več kot 200 nepremičninskih strokovnjakov, smo izkoristili tudi za mreženje in deljenje dobrih praks, hkrati pa smo se z nekaterimi sorodnimi organizacijami dogovorili o prizadevanjih za tesnejše povezovanje s ciljem nadaljnjega dviga kakovosti storitev nepremičninskega posredovanja.

     

     

    Fotogalerija

    Fotogalerija





     

    Arhivi