Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: ZPN - Pričenjajo se aktivnosti za izvedbo 27. posveta Poslovanje z nepremičninami

    Na podlagi sklepa Upravnega odbora ZPN smo v strokovni službi pričeli z aktivnostmi za organizacijo letošnjega, že 27., posveta Poslovanje z nepremičninami. Naš osnovni cilj ostaja priprava takšnega programa posveta, ki bo zanimiv za čim širši krog potencialnih udeležencev.  

    Iz navedenega razloga bomo v programski odbor za letošnji posvet povabili tudi predstavnike vseh pristojnih ministrstev, povezali pa smo se tudi z združenji občin, saj ugotavljamo, da je vsebina posveta zanimiva tudi za njihove člane. Zato si bomo prizadevali, da bi v sodelovanju z vsemi deležniki pripravili takšen program posveta, ki bo po eni strani podlaga za še večjo udeležbo na posvetu, po drugi strani pa bo udeležencem odgovoril na vsa aktualna vprašanja.

    Eden od načinov, da za posvet pripravimo ustrezne vsebine so tudi predlogi, ki jih prejemamo od članov, od udeležencev preteklih posvetov, pa tudi od vseh tistih, ki bi se posveta želeli udeležiti v bodoče. V ta namen smo na spletni strani posveta že objavili spletni obrazec s pomočjo katerega nam lahko sporočite teme, ki bi bile za vas zanimive, mi pa jih bomo v sodelovanju s programskim odborom skušali umestiti v program letošnjega posveta.

    Fotogalerija





     

    Arhivi