Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: 27. posvet Poslovanje z nepremičninami

  NAJVEČJI IN NAJPOMEMBNEJŠI NEPREMIČNINSKI DOGODEK PRI NAS

   

  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami bo v sodelovanju s soorganizatorji in ob pomoči številnih sponzorjev pripravila že 27. posvet Poslovanje z nepremičninami, ki je največji in najpomembnejši nepremičninski dogodek pri nas. Letos bo posvet potekal 10. in 11. novembra, v prenovljenem hotelu Slovenija v Portorožu.

  Za letos pripravljamo za udeležence in sponzorje vrsto novosti. Med soorganizatorje smo poleg Ministrstva za okolje in prostor in Ministrstva za infrastrukturo povabili še Ministrstvo za finance, Ministrstvo za pravosodje in Ministrstvo za javno upravo, dogovarjamo pa se tudi s predstavniki različnih združenj občin. Za udeležence bomo pripravili ugodnejše pakete za udeležbo, da bi tako zagotovili še večje število obiskovalcev posveta.

  Tudi na spremljevalni program posveta, ki je namenjen sponzorjem in oglaševalcem nismo pozabili. V prenovljene sponzorske pakete smo vključili nove možnosti promocije, ki nam jih omogočajo prenovljene spletne strani in e-obveščanje. V načrtu imamo ponovno organizirati PortorožpoPortorožu. Na ta dogodek, ki bo 22. novembra 2016 v prostorih GZS v Ljubljani, bomo povabili pristojne ministre s sodelavci ter jim predstavili zaključke s posveta v Portorožu. V drugem delu, pa bomo dali priložnost sponzorjem, da se predstavijo. Dogodek bomo zaključili s prijetnim druženjem.

   Kot že vrsto let je generalni sponzor tudi letos IMAGINE d.o.o. iz Maribora. 

   

  Fotogalerija