Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Strokovna konferenca - razprava o Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pravdnem postopku in Predlogu Zakona o kolektivnih tožbah

    Center za izobraževanje v pravosodju Ministrstva za pravosodje organizira Strokovno konferenco - razpravo o Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pravdnem postopku

    in Predlogu Zakona o kolektivnih tožbah, ki bo potekala 19. in 20. septembra 2016 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, v dorani Grandis.

     

    Strokovna konferenca bo organizirana kot odziv na Predlog o spremembah in dopolnitvah Zakona o pravdnem postopku in na Predlog Zakona o kolektivnih tožbah, ki ju je Ministrstvo za pravosodje v začetku julija 2016 posredovalo v javno razpravo in strokovno usklajevanje. Oba predloga sta dostopna na spletni strani ministrstva: http://www.mp.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/predpisi v pripravi/. Odzive strokovne javnosti zbiramo do ponedeljka, 5. septembra 2016.

     

    Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu civilno.mp@gov.si do 12. septembra 2016.

     

    Več informacij pošiljamo v priloženem vabilu in osnutku programa, ki sta objavljena tudi na spletni strani Centra za izobraževanje v pravosodju.

    Fotogalerija





     

    Arhivi