Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Osnutek predloga ZNPosr, 22092020

    V Strokovni službi ZDNP smo skladno z napovedjo in upoštevaje rezultate ankete, ki smo jo v ta namen izvedli v začetku septembra, pripravili predloge za najnujnejše spremembe Zakona o nepremičninskem posredovanju. Osnutek predlogov si lahko pogledate na naslednji povezavi. Osnutek je pripravljen v obliki dokumenta s sledenjem spremembam glede na neuradno prečiščeno besedilo trenutno veljavnega zakona, kar omogoča lažje sledenje in podajanje pripomb in predlogov.  

     

    O predlogih bi podrobneje spregovorili na on-line sestanku ZDNP, ki bo jutri ob 9.00. Ker smo o vseh predlogih že večkrat izdatno razpravljali in zaradi učinkovitosti razprave, vas prosimo, da morebitne (konkretizirane) pripombe v pisni obliki posredujete pred samim sestankom, da bomo lahko tudi o teh razpravljali.  

     

    Po dogovoru na on-line sestanku bomo pripravili končno besedilo predlogov v amandmajski obliki in jih posredovali Ministrstvu za okolje in prostor z upanjem, da bodo čim prej pripravili osnutek zakonskih sprememb. V primeru, da bo v tem času tudi Ustavno sodišče sprejelo svojo odločitev, bi bila verjetnost uspeha še bistveno večja.

    Fotogalerija





     

    Arhivi