Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Foto utrinki s športno zabavnega srečanja ZPN, 7.6.2023

    Športno zabavnega poletnega srečanja članov ZPN se je  udeležilo 145 udeležencev iz 18 različnih podjetij, ki so aktivno sodelovali in pripomogli k ustvarjanju prijetne in sproščene atmosfere, ki je bila v koraku z našim ciljem spodbujanja sodelovanja in medsebojnega povezovanja. Posebno zahvalo namenjamo tudi našemu dolgoletnemu sponzorju Imagine. Hvala, ker ste vedno ob naši strani in verjamete v našo vizijo.

    Vreme nam je bilo izjemno naklonjeno, saj smo uživali v sončnem vremenu, ki je dodalo še večji čar našim zabavnim športnim igram. Vsi smo se lahko preizkusili v različnih aktivnostih in pokazali svojo športno žilico. Navdušeni smo bili nad vašo energijo, vztrajnostjo in fair playem, kar je prispevalo k izjemnemu vzduš

    Na spletni strani smo objavili nekaj fotografij, ki so ujete v objektivu in prikazujejo veselje, povezanost in strast do športa. Vabimo vas, da si jih ogledate in se spomnite nepozabnega dne.

    Vsem se zahvaljujemo za udeležbo in prispevek k uspehu Športno zabavnega srečanja ZPN. Brez vas in vaše podpore ne bi mogli doseči takšnih višav. Upamo, da ste se imeli odlično in da se kmalu srečamo znova na podobnih dogodkih.

    Fotogalerija

    Fotogalerija





     

    Arhivi