Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: GZS-ZPN podpira dobrodelno akcijo 42 maratonov

    Dobrodelni projekt je plod ideje srčnega in hkrati norega tekača – maratonca Bogomirja Dolenca, ki se je pred dvema letoma odpovedal poslovni karieri in s to odločitvijo sebi in drugim življenje spremenil na bolje. Lani je »za malo mal'co« že pretekel 10 maratonov v 10 zaporednih dneh, na različnih lokacijah po Sloveniji.

    Letošnji projekt pa po našem mnenju presega okvire naše male Slovenije. V 42 dneh bo tako po različnih slovenskih mestih pretekel  42 zaporednih maratonov. Teči je pričel 25. avgusta v Velenju, včeraj pa je že zaključil 12. maraton v Dobu pri Fomžalah. Danes (06.09.2018) bo med 15. in 19. uro tekel na relaciji Logarska dolina - Rečica ob Savinji. Spremljate ga lahko tudi na https://www.facebook.com/42maratonov42dni

    Zaključni 42. Maraton bo odtekel 5. oktobra s startom na Trojanah, tekom preko 5 občin in zaključkom v Velenju, kjer bo velika prireditev in zaključek njegovega ekstremnega podviga. Vedno več nas je, ki verjamemo v njegovo energijo in ne dvomimo, da bo začrtan cilj tudi izpeljal.

    Na Zbornici za poslovanje z nepremičninami smo ob tej priložnosti želeli projekt predstaviti članom in vas pozvati k podpori. V okviru projekta tako lahko donirate sredstva neposredno za Ustanovo Mali vitez, lahko pa tudi sponzorirate tekača Bogomirja Dolenca, ki sicer projekt financira sam s svojimi prihranki in sponzorskimi sredstvi (denar, gorivo, športna obutev, športni dresi, najetim kombijem za prevažanje transparentov in šotora, bivalnik za spanje, masaže ipd).  Več informacij je na zgoraj navedeni spletni strani.

    V primeru, da se odločite projekt kakorkoli podpreti, vas prosimo, da nas o tem obvestite, saj bi lahko v primeru večjega odziva podporo predstavili kot skupno iniciativo naše zbornice. S tem pa bi nekaj prispevali tudi k promociji panoge in zbornice same. Za dodatna pojasnila in informacije pa smo na voljo tudi v Strokovni službi ZPN. Ker se projekt zaključi čez dober mesec, vaš odziv pričakujemo najkasneje do petka 28. septembra.

    Vzorec pogodbe o donaciji Ustanovi Mali vitez

    Vzorec pogodbe o sponzoriranju projekta 42 maratovno v 42 dneh

    Fotogalerija





     

    Arhivi