Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Spletna komunikacijska delavnica za upravnike nepremičnin Četrta sila: Medijsko ustvarjanje resničnosti

  ZUN_08062021 Poslovanje z nepremičninami

  Četrta sila: medijsko ustvarjanje resničnosti

  prof. dr. Dejan Verčič

  8. junij 2021, od 10.00 do 12.00

  Mediji o svetu poročajo ali ga ustvarjajo? Kako se postaviti do novinarjev – se je potrebno pred njimi skriti ali se boriti? Kaj storiti, če vas vprašajo za izjavo, potem pa vaše besede iztrgajo iz konteksta in vse obrnejo na glavo? To je le nekaj vprašanj, ki si jih vsi postavljamo, a nanje ne najdemo pravega odgovora. Upravniki vemo, da brez naklonjenosti javnosti in naših strank ne moremo uspešno delati, vendar nam z novinarji kot predstavniki javnosti ni lahko.

   

  V Združenju smo združili moči z družbo Herman & partnerji, da dosežemo zastavljene cilje. Možnosti uspeha pa bodo večje, če boste tudi člani združenja v svoji dnevni komunikaciji z različnimi javnostmi krepili vaš ugled in posledično ugled vseh upravnikov.

   

  Zato vas v okviru sodelovanja z družbo Herman & partnerji vabimo na prvo od dveh komunikacijskih delavnic z enim izmed najuglednejših strokovnjakov na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi dr. Dejanom Verčičem. 

      Program

  Na delavnici nam bo dr. Verčič pomagal iskati odgovore na na zgornja vprašanja ter predstavil:

  • kako deluje svet medijev in odnosov z javnostmi,
  • kako graditi in vzdrževati odnose z novinarji in uredniki,
  • kako reagirati v primeru kriznih situacij oz. nenadnih medijskih dogodkov,
  • kako pristopiti k gradnji boljšega ugleda vašega podjetja in panoge na splošno,
  • zakaj je vse pomembno in kakšne pozitivne učinke lahko ima učinkovito komuniciranje na ugled družbe in njeno poslovanje.

      Predavatelja

  prof. dr. Dejan Verčič

  je izkušen svetovalec na področju stateškega komuniciranja. Med njegove pretekle in sedanje stranke sodijo domača in mednarodna podjetja, vladne in nevladne organizacije, med katerimi so najuglednješe znamke, kot so Hidria, Microsoft in Novartis, Evropska komisija, OECD in Svetovna banka ter pet predsednikov držav in vlad. 

  Je partner in direktor za znanje v svetovalni in komunikacijski družbi Herman & partnerji. Doktoriral je na London School of Economics in je profesor za odnose z javnostmi na FDV. Leta 1991 je vodil ustanovitev Slovenske tiskovne agencije (STA) in bil njen prvi direktor. Je prejemnik mnogih domačih in mednarodnih priznanj, med katerimi je Pathfinder Award ameriškega Inštituta za odnose z javnostmi iz New Yorka.

      Kotizacija

  Udeležba je za člane Združenja upravnikov neprmičnin pri GZS-ZPN brezplačna. 


   00,00 €

  Člani ZUN

  20,00 € + DDV

  Člani GZS-ZPN

   

  40,00 € + DDV

  OSTALI

  DDV se obračuna po splošni stopnji 22%. V kotizacijo je vključena udeležba na spletnem seminarju, gradivo in potrdilo o udeležbi.

   

  Prosimo vas, da kotizacijo nakažete do 4.06.2021 na TRR GZS: SI56 0292 4001 7841 495; obvezno navedite sklic 2060-518.

   

  Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo na seminarju. Račun vam bomo izdali po zaključku spletnega seminarja.

      Prijave in odjave

  Prijavite se z e-prijavnico. Po prejemu prijave vam bomo posredovali ponudbo za plačilo kotizacije.

  Odpoved prijave na izobraževalni seminar je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov zpn@gzs.si. Skrajni rok za pisno odpoved z vrnitvijo 100% plačila kotizacije je tri (3) delovne dni pred začetkom dogodka. V primeru nepravočasne odjave oz. neudeležbe pa že vplačanih kotizacij nismo dolžni vrniti.

  Prijavnica

      Informacije

  Dodatne informacije o dogodku vam bomo posredovali v strokovni službi GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami, po telefonu na številki 01 58 98 240 ali po e-pošti zpn@gzs.si.

  SODNA PRAKSA

  Fotogalerija