Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Sodelovanje pri uvodnikih za sobotno prilogo Deloindom

    Sodelovanje pri uvodnikih za sobotno prilogo Deloindom

    GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami že od leta 2012 aktivno sodeluje pri pisanju in objavljanju uvodnikov oz. PR člankov v sobotni prilogi Deloindom časopisa Delo.  Pri tem skušamo na bolj poljuden način obveščati, informirati in poučiti čim širši krog bralcev Dela in jim na ta način približati problematiko poslovanja z nepremičninami, ter hkrati zajeti vsa področja s katerimi se ukvarjamo na ZPN, to je upravljanje z nepremičninami, posredovanje v prometu z nepremičninami, ocenjevanje nepremičnin in dejavnost nepremičninskih skladov.

    Do sedaj smo objavili skupno 139 uvodnikov. Vsi uvodniki so objavljeni na spletni strani: PR članki za prilogo Deloindom.

    Zaznati je, da so uvodniki zelo dobro sprejeti, da jih bere veliko število bralcev Dela, da so v bistvu dosegli svoj namen, to je informiranje državljanov, uporabnikov naših storitev o našem delu in težavah s katerimi se srečujemo.

    Uvodniki so dobra priložnost za člane ZPN  tako za promocijo podjetja kot tudi samega avtorja, zato vabimo vse, ki bi se želeli aktivno vključiti s svojimi prispevki, da se nam javijo, saj bomo za vse avtorje pripravili sestanek z urednikom priloge in se dogovorili o nadaljnjem sodelovanju.

    Vaše prijave pričakujemo do 10. februarja 2015, na zpn@gzs.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo po tel. 01 58 98 240. 

    S prijaznimi pozdravi

    Boštjan Udovič
    Direktor

    Fotogalerija





     

    Arhivi