Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Pridobite podlago za poslovni dan


  PRIDOBITE PODLAGO ZA POSLOVNI PLAN

  Spoštovani,

  Vabimo vas k sodelovanju pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2016-2017, s katerim boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu. To vam lahko služi kot podlaga za vaš poslovni plan za naslednje leto. Anketa je vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, ki vam ga bomo po izidu prav tako poslali. Tam so navedena pričakovanja gospodarstvenikov z evropskih trgov. V kolikor boste odgovorili
  do 12.10.2016, vas bomo nagradili še z brezplačnim elektronskim izvodom Tekočih ekonomskih gibanj, mesečnika Analitike GZS, ki je namenjen poglobljeni analizi trendom v domačem in tujem gospodarstvu, surovin, obrestnih mer in glavnih dejavnosti.

  Za
  elektronski dostop do ankete kliknite na ANKETA (geslo je 7-mestna matična številka vašega podjetja). V wordovi obliki je vprašalnik na voljo na tej POVEZAVI. Prosimo za odgovore najkasneje do 15.10.2016. V kolikor imate tehnične težave pri izpolnjevanju ali vam bolj ustreza pisno izpolnjevanje, Vam prilagamo priloženo anketo (datoteko) v wordu, ki jo lahko natisnete ter nam jo izpolnjeno pošljete po faxu (01/5898 100), e-mailu: analitika@gzs.si ali po pošti (Analitika GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana).

  Anketa je anonimna. Skladno s pravili, ki veljajo v Evropski Uniji, GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

  Hvala za zaupanje. Z najboljšimi željami,

  Analitika GZS

  Bojan Ivanc,
  CFA, CAIA, vodja Analitike GZS

  Darja Močnik,
  mag. posl. ved, samostojna svetovalka

  Fotogalerija