Združenje kemijske industrije

Novice


Arhiv: Vabilo na informativni dan za JR RRI 2

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabi na informativna dneva za javni razpis »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«, ki je bil objavljen 30. junija 2017 v Uradnem listu RS, št. 32, in na spletni strani ministrstva.

Arhiv: Razpis programa BBI

11.4.2017 je bil objavljen je razpis v okviru programa BBI (BioBased Industries)

Arhiv: 1. konferenca ˝Napredne tehnologije lepljenja in tesnjenja za širšo uporabo in industrijo˝

Industrija lepil in tesnilnih mas je danes zgodba o uspehu. Prispeva k razvoju gospodarstva, spodbuja trajnostni razvoj in inovacije.

Arhiv: Obzorje 2020 – priložnosti za sodelovanje

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira konferenco z naslovom “Obzorje 2020 – priložnosti za sodelovanje".

Arhiv: Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Izkoristite odlično priložnost za predstavitev vašega podjetja in vaših proizvodov/storitev svetovni poslovni javnosti ter navezavo stikov z novimi poslovnimi partnerji

Arhiv: 4. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

Glavni namen dogodka je predstaviti strokovni in širši javnosti pestrost in širino razvojnih aktivnosti v gozdno-lesni verigi, predstavitve dobrih praks vključevanja podjetij v evropske projekte Obzorja 2020 in 7. Okvirnega programa ter prikaz obstoječih in prihodnjih oblikah sektorske in državne podpore razvoju.

Arhiv: TRDITVE O KOZMETIČNIH IZDELKIH - POŠTENE, RESNIČNE, DOKAZLJIVE

Posvet se bo osredotočil na to, kako na ustrezen in primeren način oblikovati in uporabljati trditve oziroma navedbe o kozmetičnih izdelkih pri oglaševanju in tržnem komuniciranju in s tem zagotoviti, da bodo potrošnikom in drugim ciljnim skupinam podajale relevantne informacije in ohranjale njihovo zaupanje.

Arhiv: Dvodnevna brezplačna delavnica za motivatorje na področju promocije zdravja v PODJETJIH

GZS - Združenje kemijske industrije (ZKI) vas kot vodja projektov promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat vljudno vabi na DVODNEVNO BREZPLAČNO DELAVNICO - IZOBRAŽEVANJE ZA MOTIVATORJE na področju promocije zdravja v PODJETJIH