Združenje kemijske industrije

Novice


Arhiv: TRDITVE O KOZMETIČNIH IZDELKIH - POŠTENE, RESNIČNE, DOKAZLJIVE

Posvet se bo osredotočil na to, kako na ustrezen in primeren način oblikovati in uporabljati trditve oziroma navedbe o kozmetičnih izdelkih pri oglaševanju in tržnem komuniciranju in s tem zagotoviti, da bodo potrošnikom in drugim ciljnim skupinam podajale relevantne informacije in ohranjale njihovo zaupanje.

Arhiv: Dvodnevna brezplačna delavnica za motivatorje na področju promocije zdravja v PODJETJIH

GZS - Združenje kemijske industrije (ZKI) vas kot vodja projektov promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat vljudno vabi na DVODNEVNO BREZPLAČNO DELAVNICO - IZOBRAŽEVANJE ZA MOTIVATORJE na področju promocije zdravja v PODJETJIH

Arhiv: Dan zdravja in gibanja za podjetja v Domžalah

Združenje kemijske industrije je v okviru projekta Zdravi na kvadrat oragniziralo dan zdravja in gibanja za zaposlene v Domžalah.

Arhiv: 2. DAN DELODAJALCEV - podpisan tudi memorandum Iniciativa za zdrava delovna mesta

2. DAN DELODAJALCEV. je bil posvečen tematikam, izpostavljenim na zadnjem Vrhu gospodarstva: znižanju stroškov dela, prožnosti pri zaposlovanju in odpuščanju, ukrepom v smeri stimulacije dela in destimulacije nedela. V okviru konference je bil slavnostno podpisan memorandum Iniciativa za zdrava delovna mesta, ki predstavlja strateško in načelno zavezo podjetij za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Arhiv: Zdravi na kvadrat v Hiši športa za podjetja iz predelovalne industrije

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve novega projekta promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat oz. programa MigiVEČ, ki spodbuja zaposlene k redni telesni dejavnosti med in po delovnem času.

Arhiv: KROŽNO GOSPODARSTVO IN INDUSTRIJA PLASTIKE

Vljudno vas vabimo na jubilejni 10. SLO/HR posvet proizvajalcev in predelovalcev plastičnih mas z deležniki iz vrednostne verige z naslovom »Krožno gospodarstvo in industrija plastike«, ki bo potekal v sredo 28.10.2015, 8:30 – 14:00 v Zagrebu v glavni dvorani Gospodarske zbornice Hrvaške, Rooseveltov trg 2/I.

Arhiv: SREČANJE DELODAJALCEV KEMIJSKE INDUSTRIJE S PERSPEKTIVNIMI MLADIMI KADRI NARAVOSLOVNO-TEHNIČNIH SMERI

GZS-Združenje kemijske industrije vas v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Ljubljani, Javnim skladom Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije (štipendisti Ad future za študij v tujini) in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje vljudno vabi na brezplačni dogodek srečanje delodajalcev iz kemijske industrije s perspektivnimi mladimi kadri naravoslovno-tehničnih smeri.