Združenje kemijske industrije

Novice


Arhiv: Obisk podjetja Polycom

Združenje kemijske industrije organizira 3. regijski dogodek za proizvajalce plastičnih mas. Po dogodku na Fakulteti za tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu, in podjetja AquafilSLO v Ljubljani, vas tokrat vabimo na obisk v podjetje Polycom, v dogovarjanju pa smo tudi za obisk v Sibo G, in sicer 21. maja 2024 od 10h do 12h.

Arhiv: Obisk podjetja AquafilSLO, Ljubljana

Združenje kemijske industrije organizira 2. regijski dogodek za proizvajalce plastičnih mas. Po dogodku na Fakulteti za tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu, vas tokrat vabimo v podjetje AquafilSLO v Ljubljani, in sicer 17. aprila 2024.

Arhiv: 15. SLO-CRO konferenca o plastiki, 7.3.2024 v Zagrebu

Konferenca bo potekala v četrtek, 7. marca 2024, na Hrvaški gospodarski zbornici, Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, s pričetkom ob 9.30 uri.

Arhiv: ŠOLA INDUSTRIJSKE IN PROCESNE VARNOSTI

Šolo industrijske in procesne varnosti (ŠIPV) organizira GZS-Združenje kemijske industrije (ZKI), namenjena je vsem SEVESO zavezancem ter drugim zainteresiranim podjetjem. Program ŠIPV je bil pripravljen s pomočjo lastnih in zunanjih strokovnjakov in z močno podporo dveh ključnih pristojnih organov - Ministrstva za okolje in prostor (MOP) ter Uprave RS za zaščito in reševanje (URSZR).

Arhiv: Ocena ustreznosti digitalnih zmožnosti podjetja za uspešno digitalno poslovno preobrazbo

Vabimo vas na malo drugačno delavnico, v kateri boste s pomočjo on-line ocenjevanja digitalnih zmožnosti pridobili vpogled v pripravljenost in/ali sposobnost vašega podjetja za izvedbo uspešne digitalne poslovne preobrazbe.

Arhiv: Imetniki certifikata Program odgovornega ravnanja® za leto 2020

16 podjetij v Sloveniji je imetnikov certifikata Program odgovornega ravnanja® (Responsible Care®) za leto 2020. To so podjetja, ki izkazujejo skrb za uravnotežen razvoj, s posebnim poudarkom na zagotavljanju neprestanih izboljšav na področju varstva okolja ter varovanja zdravja in varnosti pri delu.

Arhiv: Vizija za krožno gospodarstvo na področju plastike

Delovno srečanje - izmenjava mnenj o usmeritvah in ukrepih, ki jih predlaga EU za uresničitev vizije za krožno gospodarstvo na področju plastike, 7. junij 2018, 9.00, GZS, dvorana F

Arhiv: Povezovanje, kadrovski izzivi in vključevanje v mednarodne verige

Letošnji posvet, ki bo organiziran pod pokroviteljstvom SRIP MATPRO, je namenjen povezovanju med strateškimi razvojno-inovacijskimi partnerstvi (SRIP-i) in problematiki kadrov, z namenom doseganja vodilne interregionalne vloge slovenskega gospodarstva.