Združenje kovinske industrije

Novice


Arhiv: Vabilo na brezplačni uvodni skupni seminar PSIHOSOCIALNA TVEGANJA, PSIHOAKTIVNE SNOVI IN MEDOSEBNI ODNOSI NA DELOVNEM MESTU

Vljudno povabljeni k udeležbi na brezplačnem seminarju PSIHOSOCIALNA TVEGANJA, PSIHOAKTIVNE SNOVI IN MEDOSEBNI ODNOSI NA DELOVNEM MESTU

 

KDAJ IN KJE: 7.4.2014 od 9.00-16.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A – 1. nadstropje.

 

Seminar je eden od treh obveznih seminarjev za podjetja, ki želijo pridobiti potrdilo v projektu Zdravi na kvadrat. Osnutek programa in prijavnica v prilogi. 

Na kratko: zdravo psihosocialno okolje, zreli in vzpodbudni medosebni odnosi, vzdržnost glede uživanja alkohola in drog ter pazljivost pri uporabi psihoaktivnih zdravil so pomembni elementi slehernega uspešnega poslovnega okolja. Pravilno ravnanje podjetja v zvezi s tem pomaga zaposlenim pri osebnostnemu razvoju, povečuje zadovoljstvo in motivacijo za delo v podjetju ter seveda produktivnost. Vzpostavljanje takega poslovnega okolja je neprestan izziv, ki zahteva dobro poznavanje sodelavcev in socialne dinamike med njimi.

SEMINAR JE NAMENJEN:

- kadrovskim službam v podjetju in/ali vodstvom podjetij,
- vodjem delovnih skupin, oddelkov, teamov,
- osebi, ki je oz. bo v podjetju koordinirala pripravo ocene stanja in načrta promocije zdravja na delovnem mestu (PZDM) in članom delovne skupine za PZDM v podjetju.
 
Seminar organiziramo v okviru projekta poZDRAV ter Zdrav delavec na zdravem delavnem mestu – zdravi na kvadrat, ki ju sofinancira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.
 
PRIJAVE: obvezne prijave s priloženo prijavnico sprejemamo na naslovu zeljko.jokic@gzs.si najkasneje do 2.4.2014 oziroma do zasedbe mest.
 
Veselimo se vaše udeležbe!
 

Pripeti dokumenti

Fotogalerija