Združenje kovinske industrije

Novice


Arhiv: Danes na GZS poteka konferenca KADRI V INDUSTRIJI – JUTRI?

Združenje kovinske industrije ter Zbornica elektronske in elektroindustrije ob zaključku projekta »Skills and Knowledge Management in the Metal and Electro Industry » danes  prireja konferenco »Kadri v industriji – jutri?«.

Konferenca se udeležujejo vodilni kadrovski delavci iz kovinske, elektro in druge industrije, izvajalci srednjega, poklicnega in strokovnega izobraževanja ter sindikalni delavci na področju izobraževanja in kadrov.

Konferenca je v času, ko smo po eni strani soočeni z veliko brezposelnostjo mladih in tudi starejših, po drugi strani pa v industrijskih podjetjih manjka kvalificirane, potrebam primerno usposobljene delovne sile, zelo aktualna.  V Evropskem prostoru se temu problemu v zadnjem času posveča vse več pozornosti, pa tudi napovedi s strani slovenske vlade napovedujejo večje premike v tej smeri.

Na konferenci predstavljamo dobre prakse upravljanja s kadri pri nas in v primerljivih evropskih državah.

Na popoldanjski okrogli mizi bomo vse slišano iz dopoldanskega programa osvetlili še s pogledi izkušenih strokovnjakov na kadrovskem področju v industriji, s strani predstavnikov sindikatov in izobraževalnih institucij. 

Udeležba na okrogli mizi, ki se bo začela ob 15. uri,  je odprta za vse zainteresirane in je brezplačna. Enako velja za celoten preostali program. Vabljeni!

 

Nekaj fotoutrinkov z odprtja konference si lahko ogedate tukaj.

Dodatne informacije:
dr. Marjan Rihar, tel.: 01 58 98 302, marjan.rihar@gzs.si


 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija