Združenje kovinske industrije

Novice


Arhiv: Izhodna slovensko - srbska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja, 10-12 maj, Kragujevec, Srbija

Med 10. in 12. majem 2011 bo ob 2. mednarodnem sejmu proizvajalcev avtomobilskih komponent JV Evrope potekala v Kragujevcu v Srbiji izhodna slovensko - srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja. Delegacijo organizira JAPTI skupaj s SIEPA - srbsko sorodno agencijo za promocijo izvoza in investicij v tesnem sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Veleposlaništvom Republike Srbije v Sloveniji ter Republike Slovenije v Srbiji, Ministrstvom za zunanje zadeve, Slovenskim avtomobilskim grozdom (GIZ ACS), Združenjem kovinske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije ter Sekcijama plastičarjev in kovinarjev pri Obrtni zbornici Slovenije in Regionalno gospodarsko zbornico v Kragujevcu.

V povezavi s partnerji tako v Sloveniji kakor v Srbiji želimo spodbuditi slovenska in srbska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja v povezavi s FIAT Automobili Srbija. Cilj poslovne konference je predstavitev novih oblik sodelovanja med podjetji iz obeh držav, možnost skupnega nastopa na tretjih trgih ter izvedba učinkovitega B2B med podjetji.
 

Več o dogodku (program, obrazec za prijavo)  ter vse informacije v zvezi z gospodarsko delegacijo , dobite na spletni strani JAPTI na povezavi Slovensko - srbska gospodarska delegacija.
 

 

 

Fotogalerija