Združenje kovinske industrije

Novice


Arhiv: Slovensko-srbska poslovna konferenca s področja avtomobilskega sektorja in logistike, Beograd, Kragujevac, 7. in 8.10.2010

Med 7. in 8. oktobrom 2010 bo potekala izhodna slovensko-srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja in logistike, ki jo JAPTI organizira skupaj s SIEPA - Srbsko agencijo za promocijo izvoza in investicij. V tesnem sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Veleposlaništvom Republike Srbije v Sloveniji ter Republike Slovenije v Srbiji, Ministrstvom za zunanje zadeve, Ministrstvom za promet, Slovenskim avtomobilskim grozdom (GIZ ACS), Združenjem kovinske industrije  ter Združenjem za promet in zveze pri Gospodarski zbornici Slovenije, Sekcijo za promet pri Obrtni zbornici Slovenije, je JAPTI začel s pripravljalnimi aktivnostmi s ciljem promocije internacionalizacije podjetij v avtomobilskem sektorju in logistiki.

Pozivamo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da sporočijo svoj interes po sodelovanju na omenjenem dogodku ter izpolnijo priložen obrazec »Company Profile« na email: tanja.drobnic@japti.si  do 24. septembra 2010. 

Več na spletni strani JAPTI in IZVOZNO OKNO.
 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija