Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Novice ZPN 18.03.2011

  Spoštovani člani GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami

   

  • VOLITVE v organe GZS in ZPN

   V torek, 15. marca, se je sestal UO ZPN. Med drugim je sprejel Pravila o organiziranosti in delovanju GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami ter na podlagi sprejetih pravil določili, da se bo nov 14-članski upravni odbor volil na dveh volilnih listah. Na prvi volilni listi kandidirajo člani iz velikih in srednjih podjetij. Voli se jih 5 članov. Na drugi volilni listi, ki zajema vse male in mikro družbe in je razdeljena po dejavnostih se voli: iz dejavnosti 68.32 - 3 člane; iz dejavnosti 68.31 - 4 člane; iz dejavnosti 41.1, 68.1, 68.2 in 71.1 – 1 člana in iz članov Združenja ocenjevalskih podjetij – 1 člana.

   Včeraj je bil na spletni strani GZS objavljen poziv članom za predlaganje kandidatov za organe GZS in obrazci za predlaganje. Volilna opravila bodo potekala do 25. maja, ko bo konstitutivna seja nove Skupščine GZS, no upravni odbor ZPN pa bo konstituiran najkasneje do 18. maja letos.

   Za dodatne informacije v zvezi z volitvami smo vam na voljo po e-pošti: zpn@gzs.si ali po telefonu 01/58-98-240.

   Več na: /o_gzs/volitve_2011

    

  • Sejem MEGRA

   GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami skupaj z EKO SKLADOM Slovenskih okoljskim javnim skladom organizirata posvet: Energijska prenova stavb in uvajanje obračuna toplote po dejanski rabi v večstanovanjskih stavbah.

   Posvet po v  četrtek, 31. marca 2011, v dvorani 1 Pomurskega sejma v Gornji Radgoni, s pričetkom ob 13.00 uri.

   Kotizacije ni. Prijave sprejemamo na: zpn@gzs.si

   Več na: /zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/53633

    

  • Aktualno

   ØPROPRIO 2011 – 2. mednarodni sejem nepremičnin in investicij, bo potekal v sredo in četrtek, 23. in 24. marca v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. GZS-ZPN in Združenje družb za nepremičninsko posredovanje se bodo predstavili skupaj.

   Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu.

   Več o sejmu na: http://www.proprio.si

   ØV sredo 23. marca se bo začela 26. seja Državnega zbora, na kateri bodo poslanci med drugim obravnavali Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o zemljiški knjigi (ZZK-1D), druga obravnava, EPA 1491 – V inPredlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o nepremičninskem posredovanju (ZNPosr-B), prva obravnava, EPA 1496 – V.


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija