Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Novice ZPN 04.03.2011

  Spoštovani člani GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami

   

  • Sejem MEGRA

   GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami skupaj z EKO SKLADOM Slovenskih okoljskim javnim skladom organizirata posvet: Energijska prenova stavb in uvajanje obračuna toplote po dejanski rabi v večstanovanjskih stavbah. Posvet po v  četrtek, 31. marca 2011, v  dvorani 1 Pomurskega sejma v Gornji Radgoni, s pričetkom ob 13.00 uri.

   Več na: /zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/53633

    

  • Aktualno

   Dne 3. marca 2011, smo na Odbor DZ za notranjo politiko, javno upravo in pravosodje poslali amandmaje k predlogu sprememb in dopolnitev zakona o Zemljiški knjigi ZZK-1D. Amandmaji in predlogi so objavljeni na naši spletni strani: /zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/53632

   V sredo, 9. marca se bo sestala delovna skupina za pripravo Kodeksa dobrih poslovnih običajev, ki bo pregledala vse prejete pripombe in mnenja, ki smo jih prejeli v času javne razprave, ter oblikovala končno besedilo Kodeksa.

   V  torek, 15. marca se bo na 14. seji sestal Upravni odbor ZPN. Poleg potrditve poročila in finančnega poročila za leto 2010, bodo obravnavali še priprave na letošnje volitve članov upravnega odbora ZPN, GZS in članov skupščine GZS

   Pripravljamo skupinski nastop na 2. sejmu nepremičnin in investicij PROPRIO 2011, ki bo 23. in 24. marca v Ljubljani. Poleg GZS-ZPN sodelujejo še: AJP d.o.o., Kranj, Casabela d.o.o., Portorož, Fesst d.o.o. Kranj, Insa d.o.o. Maribor, Realiteta nepremičnine d.o.o. Maribor, SPL d.d., Ljubljana in Stanovanjska zadruga Atrij, Celje.

    

  • Poslovna priložnost

   Prejeli smo povpraševanje Ruskega poslovnega kluba in vam ga v izvirniku, brez prevoda, posredujemo naprej.

   „Obraćam Vam se u ime menadžerskog tima Ruskog poslovnog kluba (www.ruskiposlovniklub.rs) s molbom da nam pomognete. Nama su potrebni kontakti slovenačkih građevinskih firmi odnosno investitora koji grade i nude nekretnine u Sloveniji, posebno ekskluzivne nekretnine i projekte kako bi o tome informisali ruske investitore, gasne i naftne kompanije, hotelske i trgovinske lance i druge referentne firme u Rusuji koje su zainteresovane za saradnju sa firmama iz Slovenije.

   Dovoljno je da nam pošaljete samo sajtove gde to možemo videti. Ukoliko Vi imate neke predloge da sarađujete sa nama, rado ćemo ih proučiti.

   Unapred hvala i srdačan pozdrav.

   Ruski poslovni klub,

   Mr oec. Petar BrankovićRuski poslovni klub d.o.o. Beograd

   Ruski poslovni klub, BeogradVladimira Popovića 8 | 11070 Novi Beograd | Srbija

   F: + 381 11 36 72 318T: +381 11 222 33 77

   M:+ 381 63 59 79 11F:+381 11 31 21 792

   M: + 382 69 545 189www.ruskiposlovniklub.rs

   E: petar@ruskiposlovniklub.


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija