Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Srečanje nepremičninskih posrednikov Štajerske, Koroške in Pomurske regije

    Včeraj, 5. maja 2022, se je v Mariboru sestal Upravni odbor ZDNP, na katerem so člani med drugim potrdili gradiva za Zbor članov ZDNP, ki bo v četrtek 19. maja 2022. V okviru dnevnega reda pa so se tudi seznanili z aktualno sodno prakso in izvajanjem projekta digitalizacije nepremičninskega posredovanja. 

    Po uspešno izvedenem izobraževalnem seminarju za nepremičninske posrednike o gradbeni zakonodaji v mesecu marcu, bo v začetku junija organiziran naslednji seminar o sklepanju najemnih razmerij za poslovne prostore in jeseni, predvidoma septembra, o Zakonu o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb. Dne 17. junija pa je na programu še poletno srečanje vseh članov ZPN.

    Člani so se obenem dogovorili tudi o zagotavljanju večje aktivnost, tako njih samih kot tudi ostalih članov združenja. V tem okviru so se dogovorili so se dogovorili tudi o vzpostavitvi nove delovne skupine, ki bi skrbela za promocijo članstva.

    Po seji upravnega odbora pa je bilo organizirano srečanje nepremičninskih posrednikov Štajerske, Koroške in Pomurske regije, ki se ga je, poleg članov UO , udeležilo 26 nepremičninskih posrednikov iz omenjenih regij. Direktor ZPN, g. Boštjan Udovič, je v uvodu predstavil delovanje ZPN in ZDNP, glavne aktivnosti na področju zakonodaje pa tudi produkte in storitve, ki jih v okviru zbornice in združenja razvijamo in nudimo članom.

    Članstvo v zbornici je od leta 2006 prostovoljno, a večje število članov pomeni tudi močnejši vpliv ZPN na vseh področjih delovanja. Se pa na ZPN zavedamo vloge na strokovnem področju, saj lahko s svojim položajem pomembno vplivamo tudi na razumevanje strokovnih vprašanj v javnosti. 

     

    Za dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo: 

    Gospodarska zbornica Slovenije

    Zbornica za poslovanje z nepremičninami
    Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana
    t: 01 5898 240
    e: zpn@gzs.si w: www.gzs.si/zpn


    Spremljate nas lahko tudi      
                 

     

     

     

    Fotogalerija





     

    Arhivi