Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Informativni sestanek razvijalcev nepremičninskih projektov

    Vabilo na sestanek nepremininskih razvijalcevstrokovni posvet 22.06.2022 Poslovanje z nepremičninami

     

     

    V a b i l o 

    V imenu GZS- Zbornice za poslovanje z nepremičninami vas vljudno vabim na informativni sestanek razvijalcev nepremičninskih projektov v Sloveniji,

    ki bo v torek, 25. oktobra 2022, ob 10.00 uri, 
    v prostorih GZS, Ljubljana, Dimičeva ulica 13, dvorana G, v medetaži.

    Na pobudo nekaterih naših članov, ki se ukvarjajo z razvojem nepremičninskih projektov vas prijazno vabimo na sestanek oz. pogovor o možnostih sodelovanja pri zasledovanju skupnih interesov razvijalcev nepremičninskih projektov. Na informativnem sestanku bi se spoznali in ugotovili, če nas združuje dovolj skupnih interesov in potreb, ki bi narekovali tesnejše sodelovanje in usklajevanje.

     

    Prav gotovo se gospodarski subjekti soočate z enakimi ali podobnimi težavami kot ostali akterji na področju poslovanja z nepremičninami, hkrati pa, po nam dostopnih podatkih, nimate na voljo organizirane oblike združevanja, v okviru katere bi lahko skupne interese identificirali in zasledovali. Glede na dejavnost ostalih članov, je po našem mnenju ravno ZPN najbolj primerna, da naslovi večino vaših pričakovanj in vam pomaga k lažji uresničitvi vaših ciljev.

    Informativni sestanek bo v torek 25.10.2022, s pričetkom ob 10.00 uri,

    v prostorih GZS, dvorana G, v medetaži.

    Brezplačno parkiranje je mogoče (do zasedenosti kapacitet) v garaži GZS ali na zunanjem parkirišču GZS – oboje uvoz iz Dimičeve ulice.

    Zbornica za poslovanje z nepremičninami (ZPN), ki deluje kot samostojni sestavni del Gospodarske zbornice Slovenije, je prostovoljno, interesno in nepridobitno združenje pravnih in fizičnih oseb, ki na trgu opravljajo pridobitno gospodarsko dejavnost s področja poslovanja z nepremičninami.

     

    Aktivnosti in storitve ZPN so usmerjene v izpolnjevanje skupnih interesov naših članov, ki so lahko specifični glede na dejavnost, ki jo ti opravljajo. V skladu s tem se trenutno člani ZPN uvrščajo v eno od štirih interesnih združenj, in sicer:

    -          Združenje družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP),

    -          Združenje ocenjevalskih podjetij (ZOP),

    -          Združenje upravnikov nepremičnin (ZUN) in

    -          Združenje stanovanjskih skladov (ZSS).

    Za obstoječe člane ZPN so najbolj pomembne naše aktivnosti na področju spremljanja zakonodajnih procesov in predlaganja določenih sprememb. V tem delu so izjemno pomembni tudi stiki s političnimi strankami in ostalimi odločevalci, ki jih na ZPN gojimo že od ustanovitve. Prepričani smo, da bi bile tudi za vas te aktivnosti izjemnega pomena za lažje izvajanje vaše dejavnosti.

    Po drugi strani pa ZPN svojim članom nudi tudi številne druge podporne storitve in produkte, ki so vedno odraz specifičnih in izraženih potreb članstva. V tem smislu za člane organiziramo izobraževanja, spremljamo medijske objave, člane obveščamo o najpomembnejših dogajanjih v panogi, skrbimo za obveščanje javnosti o skupnih stališčih in izvajamo številne druge aktivnosti, ki jih člani prepoznavajo za koristne. Vsako leto v Portorožu organiziramo tudi največji nepremičninski dogodek pri nas – posvet Poslovanje z nepremičninami. Ta predstavlja odlično priložnost za povezovanje akterjev v panogi in za strokovno razpravo o določenih za panogo pomembnih aktualnih vprašanjih.

    Pregled produktov in storitev za člane ZPN si lahko ogledate na naši spletni strani.

    Kot rečeno vas glede na vse navedeno vabimo na skupni sestanek razvijalcev nepremičninskih projektov, na katerem bi se podrobneje pogovorili o vaših potrebah in o možnosti, da bi te potrebe naslovili v okviru naše zbornice. 

    Hkrati bo sestanek priložnost, da vam bolj natančno predstavimo delovanje zbornice in morebitne druge koristi našega sodelovanja.

    Prosimo vas, da vašo udeležbo na sestanku potrdite preko e-pošte zpn@gzs.si ali telefona 051/620-962, kjer smo na voljo tudi za dodatna pojasnila.

     

    S prijaznimi pozdravi.

     

    Boštjan Udovič

    Direktor GZS-ZPN

    Fotogalerija





     

    Arhivi