Združenje kovinske industrije

Novice


Arhiv: Priznanje za poslovno odličnost v letu 2018 v roke podjetju GKN Driveline Slovenija

Ljubljana, 11. aprila 2019 – »Poslovna odličnost je nikoli končana pot, na kateri prejeto priznanje služi kot smerokaz, da si na pravi poti,« pravi Andrej Poklič, direktor podjetja GKN Driveline Slovenija, d. o. o. iz Zreč, prejemnik priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost v letu 2018. Podjetje, ki je sicer vključeno tudi v program nadaljnje rasti podjetij s tujim in mešanim kapitalom, ki ga izvaja SPIRIT Slovenija, je obenem prejelo tudi mednarodno veljavni certifikat »Prepoznani v odličnosti«.

Arhiv: FESTIVAL VAJENIŠTVA

Arhiv: FESTIVAL VAJENIŠTVA

Predstavniki Gospodarske zbornice Slovenije vljudno vabijo na FESTIVAL VAJENIŠTVA, ki bo v četrtek, 4. aprila 2019, s pričetkom ob 10. uri, v naših prostorih na Dimičevi 13, v Ljubljani.

Arhiv: EMBALAŽA – Novosti 2019 za zavezance iz kovinske industrije?«

Seminar za podjetja v kovinski industriji, ki se kot embalerji, pridobitelji blaga, proizvajalci in pridobitelji embalaže soočajo s temi novimi zahtevami.

Arhiv: GDPR za podjetja kovinske industrije

Zanimiv, praktičen in aktualen seminar za podjetja v kovinski industriji o vplivih GDPR na poslovanje. Na seminarju boste prejeli odgovore, kaj je potrebno urediti v vaših poslovnih procesih v kadrovsko pravni službi in kaj v prodajnem oddelku.

Arhiv: Posvet ASM 2018

Povabilo na že 15. tradicionalni letni Posvet ASM (ASM '18) na temo Avtomatizacija Strege in Montaže, ki bo potekal v četrtek, 6. 12. 2018, s pričetkom ob 9. uri v prostorih GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana. Tudi na letošnjem posvetu bo na voljo dovolj razstavnih prostorov, tako da se bodo sodelujoča podjetja lahko učinkovito predstavila.

Arhiv: Digitalisation and the World of Skills and Education

Evropsko združenje delodajalcev kovinske industrije CEEMET, je objavilo drugo poročilo v seriji publikacij o digitalizaciji, Digitalisation and the World of Skills and Education.

Arhiv: skillME UČNI MATERIALI

Na voljo so brezplačni učni materiali za usposabljanje dijakov in zaposlenih kovinske in elektro industrije s področja CAD/CAM, branja tehnične dokumentacije, strojnega vida in kompozitnih materialov. Pridružite se novoustanovljeni mednarodni Zvezi za napredek poklicnega izobraževanja!

Arhiv: Konferenca Promocija zdravja na delovnem mestu za preprečevanje mišično-kostnih obolenj v gradbeni, kovinski in ostalih predelovalnih dejavnostih

Kaj lahko spremenijo in izboljšajo delodajalci v družbah ter delojemalci pri sebi, da skupaj zmanjšajo pojavnost in frekvenco bolezni mišično-skeletnega sistema in vezivnega tkiva v kovinski industriji in ostalih predelovalnih dejavnostih? Odgovore na ta vprašanja bomo iskali s strokovnjaki na skupni nacionalni konferenci projektov promocije zdravja na delovnem mestu 3xZDRAVo, Gradim zdravo in Zdravi na kvadrat 2, in sicer v sredo, 19. 10. 2016, na GZS v Ljubljani, z naslovom Promocija zdravja na delovnem mestu za preprečevanje mišično-kostnih obolenj v gradbeni, kovinski in ostalih predelovalnih dejavnostih. Program in prijave na brezplačni dogodek>>>