Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Odgovori na vprašanja o delitvi stroškov toplote in ukrepih za energetsko sanacijo

    ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin je 17. februarja organiziralo strokovni posvet o delitvi stroškov toplote in ukrepih za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb. Pred in na samem strokovnem posvetu je bilo izpostavljenih precej vprašanj, na katera pa na samem posvetu ni bilo mogoče v celoti odgovoriti. Na ZPN smo vsa vprašanja zbrali in v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo nanje tudi pisno odgovorili.

    Arhiv: Prejemniki pokalov 1. natečaja Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: Prejemniki pokalov 1. natečaja Mavrični pokal zdravja

    1. podelitev mavričnih pokalov zdravja je potekala 24. 3. 2016 v Ljubljani. Vsem prejemnikom pokalov je skupna skrb za zaposlene, osredotočenost na izboljšanje položaja, odprava tveganj in zavedanje, da je zdravje je rezultat sistematičnega delovanja. Prejemniki pokalov 1. natečaja Mavrični pokal zdravja so: JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., KARMEN, d.o.o., Lukovica, NUCLEUS PLUS d.o.o., Trzin, PETKA PUŠNJAK STRIŽIČ d.n.o., Slovenska Bistrica.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 14

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 14

    Jogo marsikdo na zahodu pozna kot način vadbe, ki je namenjen sproščanju telesa in psihe. Hkrati je filozofski sistem, ki nas vodi do notranjega miru in zdravja. Trdijo, da je stara toliko kot človeške civilizacije, prenašala se je neposredno z učiteljev na učence. Kaj lahko pričakujemo, če v svoje življenje na kvaliteten način pripeljemo tehniko joge in jo privzamemo kot redno prakso? Ste že poskusili?

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 13

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 13

    Današnja tematika sta skrb in nega telesa kot del našega odnosa do zdravja in kaj nanašamo nase. Kaj pomenijo izdelki z oznako naravni? Bi pojedli kremo, s katero se mažete po telesu?

    Arhiv: Najemna razmerja in najemniški trg, izobraževalni seminar ZDNP

    Izobraževalni seminar ZDNP: Najemna razmerja in najemniški trg, 22.03.2016 Seminar je namenjen predstavitvi trenutne problematike najemnih razmerij in najemniškega trga v Sloveniji, aktualne zakonodaje in smernic bodočega razvoja najemniškega trga. Dobili boste odgovore na vprašanja: na kaj je potrebno biti pozoren pri sklepanju najemnih pogodb, kaj gre lahko narobe, kako se čim bolje zaščititi in kakšne donose nam lahko najemniški trg ponudi. Ugotavljamo, da je najemniški trg v Sloveniji še dokaj nerazvit in da za njegov razvoj potrebujemo tudi določene spremembe zakonodaje.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 12

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 12

    Stres ni zunanji bavbav, ki nas preganja in nas na koncu ujame kot žrtev, kot plen. Stres je dejansko naše dojemanje sveta okrog nas. Sami si ga dovolimo. Ali pa ne. Tokrat bomo skupaj trenirali novo navado.

    Arhiv: Delitev stroškov in obračun toplote - ne zamudite priložnosti

    Na sredinem strokovnem posvetu Združenja upravnikov nepremičnin smo zbrali prave strokovnjake, ki vam bodo predstavili in odgovorili na vsa vprašanja v zvezi s Pravilnikom o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v večstanovanjskih stavbah, ter vas seznanili z razpisi in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb.

    Arhiv: E-novice ZPN, 12.02.2016

    E-novice ZPN, 12.02.2016

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 11

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 11

    Vsi smo prepričani, da vemo, kaj pomeni zdravo prehranjevanje. Po svoji lastni oceni večina med nami tudi zagotavlja, da se zdravo prehranjuje, čeprav se hranimo na zelo različne načine. Odmiki od dejansko zdrave hrane so v vseh smereh in niso majhni. S prehrano naj bi telesu zagotovili moč za vsakdanje premagovanje naporov in škodljivih dejavnikov. Pogovarjali smo se z magistro farmacije Martino Puc.

    Arhiv: E-novice ZPN, 05.02.2016

    E-novice ZPN , 05.02.2016

    Arhivi