Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: PREDLOG ZAKONA O VAJENIŠTVU – JAVNA RAZPRAVA

    Preko e-demokracije je odprta javna razprava o predlogu Zakona o vajeništvu. Pristojno ministrstvo je določilo rok za oddajo pripomb 19. avgust 2016.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

    Ko omenjamo zdravo življenje, večinoma najprej pomislimo na zdravo hrano, predvsem ekološka, čim bolj naravna in neobdelana živila … Se zavedamo dejstva, da je tkanina, v katero se vsakodnevno (in nočno) ovijamo, močan dejavnik našega zdravja? Iz kakšnih materialov so narejena vaša oblačila, kako se v njih počutite, jih radi nosite?

    Arhiv: 3. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: 3. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Namen natečaja za izbor najboljših primerov promocije zdravja na delovnem mestu je ozaveščanje o pozitivnih rezultatih skrbi za zdravje. Z veseljem ugotavljamo, da se skrb za zdravje in dobro počutje na delovnem mestu v našem okolju vse bolj širi in vse več je podjetij, kjer ta postaja stalna praksa.

    Arhiv: Sporočilo za javnost

    Arhiv: Sporočilo za javnost

    Združenje družb za nepremičninsko posredovanje pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami je pripravilo predlog novega Zakona o nepremičninskem posredovanju

    Arhiv: 17. srečanje nepremičninskih organizacij

    17. srečanje nepremičninskih organizacij Velenje, petek 09.09.2016

    Arhiv: Prejemniki pokalov 2. natečaja Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: Prejemniki pokalov 2. natečaja Mavrični pokal zdravja

    2. podelitev mavričnih pokalov zdravja je potekala 13. junija v Ljubljani. Pokal sta prejeli dve podjetji, od katerih je najbolje ocenjeno podjetje prejelo tudi prehodni Mavrični pokal zdravja. Iz širokega nabora aktivnosti, skrbi za izboljšanje delovnih pogojev in zdravstvene preventive pri vseh izstopa osredotočena skrb za zaposlene – osredotočenost na ureditev zdravju prijaznega delovnega mesta in osveščanje zaposlenih o pomenu skrbi za zdravje.

    Arhiv: Zdravi izzivi 20: Umik pred dražljaji

    Arhiv: Zdravi izzivi 20: Umik pred dražljaji

    Preko naših osnovnih telesnih čutil se v nas sprožajo najrazličnejši odzivi, ki vplivajo na potek naših misli in na naše razpoloženje. Kadar so odzivi prijetni in stimulativni, je vse prav, ko pa gre za preobremenitve ali stresne odzive, si želimo pobegniti v varno zavetje svojega notranjega miru. Čutila nas pri tem ne pustijo pri miru, ne zmoremo jih enostavno kar izklopiti. Za izziv vam ponujamo lastno raziskavo, da poskusite preučiti svoje odzive na zunanje dogodke, utišati čutila in najti središče dogajanja nekje v svoji tišini

    Arhiv: Seminar: Tehnike sproščanja za zmanjšanje stresa in uporaba prehranskih dopolnil v vsakdanjem življenju

    Arhiv: Seminar: Tehnike sproščanja za zmanjšanje stresa in uporaba prehranskih dopolnil v vsakdanjem življenju

    Priporočamo in prijazno vabljeni na odličen brezplačen seminar s predavateljicama Sanelo Banović, ki navdušuje udeležence svojih predavanj s sproščenostjo, in Martino Puc, ki bo delila poglobljeno znanje s področja prehranskih dopolnil. Seminar je namenjen vsem zaposlenim v storitvenih dejavnostih, ki želijo nadgraditi svoje znanje ter s tem izboljšati zdravje, počutje in s tem tudi odnose ter delovne rezultate v svojem delovnem okolju. Po seminarju bodo že drugič podeljeni Mavrični pokali zdravja, kjer bodo nagrajeni primeri dobre prakse pri promociji zdravja na delovnem mestu in predstavljeni širši javnosti.

    Arhiv: Vabilo na 2. podelitev Mavričnih pokalov zdravja

    Arhiv: Vabilo na 2. podelitev Mavričnih pokalov zdravja

    Podelitev bo potekala 13. 6. 2016 ob 13.00 na GZS v Ljubljani.

    Arhiv: Poročilo o izobraževalnem seminarju: Strokovno vzdrževanje stavb – skrb dobrega upravnika, Ljubljana, 18.05.2016

    Združenje upravnikov nepremičnin pri Zbornici za poslovanje za nepremičninami je v sodelovanju z Elektrotehniško zvezo Slovenije in Slovenskim združenjem za požarno varnost pripravilo in izvedlo po našem mnenju, pa tudi po rezultatih anketnega vprašalnika, koristen izobraževalni seminar za vse, ki se ukvarjajo z upravljanjem nepremičnin. Objavljamo rezultate ankete o zadovoljstvu udeležencev in foto utrinke.

    Arhivi