Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 18

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 18

    Plezanje predstavlja optimalno obliko gibanja, ki prispeva k boljšemu fizičnemu in psihičnemu počutju, obetamo pa si lahko še mnogo več. Naši predsodki in strahovi so odveč in za začetno spoznavanje s plezanjem ne potrebujemo prav veliko. Zakaj se ne bi lotili izkušanja oz. doživetja plezanja v varnih notranjih pogojih?

    Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

    Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

    Izobraževalno delavnico: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika bomo izvedli v sredo 18. maja 2016. Podrobno bomo obdelali: vzdrževanje stavb, električne inštalacije, strelovode, vzdrževanje dvigal, zaščito pred požarom ter varovanje in videonadzor. Udeleženci prejmejo publikacijo Elektrotehniške zveze Slovenije: Upravljanje stavb in električna varnost.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 17

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 17

    Sonce je naš ogenj. Skrbi za našo toploto, skozi kožo nam prečiščuje telo. Omogoča nam dovolj vitamina D, ki ga telo ustvari s pomočjo UV svetlobe. Pomaga nam k dvigovanju zavesti in polni naša naravna skladišča energije. Predstavljamo nekaj osnovnih korakov, kako se lahko spoprijateljimo s soncem.

    Arhiv: ZPN E-novice št. 11/2016

    Objavljamo število 11/2016

    Arhiv: 2. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: 2. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Za nami sta 1. razpis in podelitev Mavričnih pokalov zdravja prvim nagrajencem. Z njimi smo pridobili 4-peresno deteljico nagrajencev, katerih dobre prakse že predstavljajo osnovo v mozaiku primerov promocije zdravja v podjetjih, ki naj postane dober zgled drugim podjetjem in tudi koristna osnova za primerjavo svojih aktivnosti z drugimi. Zgledi namreč vlečejo in več glav več ve – oboje v praksi še vedno velja. Prenos znanja in izkušenj v nova okolja ne pomeni le lažje delo za tiste, ki šele začenjajo s promocijo zdravja na delovnem mestu – in morebitno potuho, pač pa nasprotno, predstavlja spodbudo, ker so tako rezultati lahko dosegljivi v krajšem času, kot če bi začenjali povsem na novo. Obenem pa tudi motivira iskanje novih, inovativnih in za konkretni primer najbolj domišljenih rešitev.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 16

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 16

    Če želimo vzljubiti druge, moramo najprej znati slišati sebe. Kaj se dogaja v srcu nekoga, ki se nima dovolj rad, ki ne ceni svojih sposobnosti, ki vedno »potegne krajšo«, ki bi naredil vse za to, da bi bil sprejet?

    Arhiv: Stališča, predlogi in priporočila ZOP h gradivu "Razvoj metod ocenjevanja vrednosti nadomestil ob umeščanju prostorskih ureditev javnega pomena v prostor"

    Na posvetu o ''Vrednotenju nepremičnin v postopkih razlastitev za potrebe gospodarske javne infrastrukture'', ki ga je dne 16.03.2016 na GZS organiziralo Združenje ocenjevalskih podjetij ZPN, so bila sprejeta STALIŠČA, PREDLOGI IN PRIPOROČILA h gradivu »Razvoj metod ocenjevanja vrednosti nadomestil ob umeščanju prostorskih ureditev javnega pomena v prostor« Več >>

    Arhiv: Krepimo mednarodne povezave

    Združenje družb za nepremičninsko posredovanje pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami na povabilo in v sodelovanju s Slovenskim nepremičninskim združenjem – FIABCI Slovenija s pomembno strokovno vlogo na mednarodni konferenci v Beogradu.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 15

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 15

    Vsakodnevno vase vnašamo najrazličnejše strupe. S hrano, s kozmetiko, z oblačili, z zdravili ter celo s pomočjo sodobne tehnologije v telesih sprožamo nezdrave stresne obremenitve, zakisanost ali acidozo, zasluzevanje ter s tem obolevanja. Strupi se v naših telesih kopičijo skozi vse leto, njihovo delovanje pa traja vse do trenutka, ko se začne proces razstrupljanja. Eden od načinov pomoči je razstrupljanje v obliki postenja.

    Arhiv: Program dela ZPN za obdobje 2016-2019

    Upravni odbor ZPN je na svoji 4. seji, dne 24.03.2016, med drugim sprejel Program dela ZPN za obdobje 2016-2019.

    Arhivi