Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Podeljeni prvi certifikati Zaupanja vreden upravnik

    Podeljeni prvi certifikati Zaupanja vreden upravnik

    Strokovna služba GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami je danes v imenu Združenja upravnikov nepremičnin podelila prvih 6 certifikatov Zaupanja vreden upravnik, s katerimi želimo etažnim lastnikom pomagati pri izbiri najbolj kakovostnih izvajalcev storitev upravljanja.

    Arhiv: Nujne spremembe stanovanjskega zakona - novinarska konferenca ZSS

    Arhiv: Nujne spremembe stanovanjskega zakona - novinarska konferenca ZSS

    ZSS Združenje stanovanjskih skladov je na novinarski konferenci prestavilo svoja stališča v zvezi s predlogom Zakona o spremembah in dopolnitvah Stanovanjskega zakona, ki ga je Vlada Republike Slovenije sprejela na 127. redni seji 23. marca letos in predloge, ki bi pripomogli k ustreznejšemu reševanju stanovanjskih problemov državljanom in k vzdržnemu sistemu zagotavljanja javnih najemnih stanovanj.

    Arhiv: Vabilo na PRVO STRATEŠKO KONFERENCO ZA TRAJNOSTNO GRADBENIŠTVO

    Na Prvi strateški konferenci se bomo posvetili razreševanju prioritetnih izzivov, s katerimi se sooča panoga. To so: vzpostavitev stabilne dinamike javnega naročanja gradenj, zagotovitev učinkovite uporabe Smernic za javno naročanje gradenj, podpis Konvencije 94 ILO za preprečevanje socialnega dumpinga v javnem naročanju gradenj, uvedba Paritetnega sklada v slovenskem gradbeništvu in vloga Kolektivne pogodbe gradbenih dejavnosti.

    Prihranili bi lahko okoli sto milijard letno

    Prihranili bi lahko okoli sto milijard letno

    Z modrim upravljanjem premoženja lahko bistveno povečate konkurenčnost industrije in prihranite četrtino investicijskega kapitala letno.

    Arhiv: Informacijsko podprta izterjava za upravnike nepremičnin

    Arhiv: Informacijsko podprta izterjava za upravnike nepremičnin

    Pohitite in se prijavite na izobraževalni seminar: Informacijsko podprta izterjava za upravnike nepremičnin, ki bo v torek 21.2.2017. Zavedamo se, da se predvsem upravniki pri svojem poslovanju še vedno preveč časa ukvarjate z nerednimi plačniki in zamudnimi izterjavami bodisi zaradi slabega socialnega položaja etažnih lastnikov oz. najemnikov bodisi zaradi njihove »iznajdljivosti«. Z namenom, da boste lažje in hitreje prišli do poplačila vaših terjatev smo za vas pripravili izobraževalni seminar. Naj dodamo še, da udeležba na izobraževalnem seminarju šteje za redno izobraževanje oz. usposabljanje kadrov (8. točka) v skladu s Pravilnikom o certifikatu »Zaupanja vreden upravnik«. Dostop do več informacij in prijavnice>> https://www.gzs.si/zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/Novice/ArticleId/56860/informacijsko-podprta-izterjava-za-upravnike-nepremicnin

    Arhiv: Komunikacija in javno nastopanje

    Izziv in priložnost, ki je ne smete zamuditi. GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami je v sodelovanju z Inštitutom Stopinje pripravila ekskluziven 35-urni trening Komunikacija in javno natopanje, ki vam bo vliv samospoštovanje, samozavest in odličnost v vsakdanji komunikaciji in javnem nastopanju, ki bo potekal 4 zaporedne torke od 14. marca do 04. aprila.

    Arhiv: "In Company" analiza za člane ZPN

    In-company analiza skladnosti aktov delodajalca z veljavnimi predpisi (»In-company analiza«) je projekt, GZS – Zbornica za poslovanje z nepremičninami zainteresiranim članom– delodajalcem pod posebej ugodnimi pogoji nudi podporo pri urejanju delovnih razmerij po meri podjetja.

    Arhiv: Izobraževalni seminar ZDNP za nepremičninske posrednike

    Arhiv: Izobraževalni seminar ZDNP za nepremičninske posrednike

    Na izobraževalnem seminarju se boste s pomočjo praktičnih primerov seznanili z najpogostejšimi kršitvami, ki jih je moč zaznati pri delu nepremičninskih posrednikov. Opozorili vas bomo na pasti in ponudili rešitve. Osvežili boste dosedanje znanje in pridobili nove informacije, tako da boste posel posredovanja opravljali v skladu z dobrimi poslovnimi običaji in veljavno zakonodajo ter v zadovoljstvo tako naročitelja kot tretje osebe, vse s ciljem pravne varnosti udeležencev in tudi nepremičninske družbe in njenih posrednikov. Znanja in veščine, ki bodo predstavljene bodo nepremičninski posredniki lahko takoj uporabili pri svojem delu. Na koncu pa še zanimivo predavanje Kako osvojiti "jezike" različnih strank.

    Arhiv: Brezplačna predstavitev nove Kolektivne pogodbe za dejavnost poslovanja z nepremičninami

    Arhiv: Brezplačna predstavitev nove Kolektivne pogodbe za dejavnost poslovanja z nepremičninami

    Za uspešen začetek novega poslovnega leta vam GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami in Pravna služba GZS podarjata predstavitev nove Kolektivne pogodbe za dejavnost poslovanja z nepremičninami. Prijava je obvezna - kotizacij ni.

    Arhiv: Uspešno zaključen 27.posvet Poslovanje z nepremičninami

    Arhiv: Uspešno zaključen 27.posvet Poslovanje z nepremičninami

    Za nami je že 27. posvet Poslovanje z nepremičninami, zaznamovali pa so ga izjemno visoka udeležba, kakovosten program ter sodelovanje predstavnikov vseh ministrstev,ki vplivajo na nepremičninsko panogo. Preko 350 udeležencev tradicionalnega posveta v Portorožu je tako sprejelo številne zaključke, ki bodo odločevalcem nedvomno pomagali pri normativnem urejanju poslovanja z nepremičninami. Zaključke si lahko ogledate v spodnji prilogi.

    Arhivi