Zapri

Novice


Arhiv: 23. SENZORIČNO OCENJEVANJE S PODROČJA PEKARSTVA, SLAŠČIČARSTVA IN TESTENINARSTVA

23. SENZORIČNO OCENJEVANJE S PODROČJA PEKARSTVA, SLAŠČIČARSTVA IN TESTENINARSTVA

Arhiv: Lansiranje publikacije »Zaveza odgovornosti – poročilo o napredku«

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je izdala publikacijo z naslovom »Zaveza odgovornosti – poročilo o napredku«

Arhiv: Razpis ECOTROPHELIA SLOVENIJA 2023

Objavljen je razpis za 15. tekmovanje ECOTROPHELIA SLOVENIJA.

Arhiv: Sadjarsko zelenjadarska konferenca 2022

konferenca.

Arhiv: Žitna konferenca 2022

konferenca

Arhiv: PREDSTAVNIKI CROPLIFE EUROPE NA DELOVNEM OBISKU V SLOVENIJI

CROPLIFE

Arhiv: Po Primorsko

Arhiv: ODPORNOST, TRAJNOST, TRENDI IN INOVACIJE KOT GLAVNE TEME PEKARSKEGA KONGRESA NA BLEDU

Veriga preskrbe s hrano doživlja pretrese, ki jih občutijo vsi deležniki. Kako upravljati z velikimi spremembami, poskrbeti za prehransko varnost ter obenem zagotavljati trajnostni razvoj? AIBI kongres na Bledu je podajal odgovore na vprašanja kako se mednarodna pekarska podjetja strateško lotevajo reševanja teh izzivov ter ponudil vpogled v nove tehnologije in delovanje vrednostnih verig. Osrednja pozornost programa je bila namenjena tudi trajnosti, trendom in inovacijam v pekarstvu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.