Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: JUBILEJNA 10. ECOTROPHELIA SLOVENIJA IZŽAREVA INOVACIJSKI POTENCIAL MLADIH

JUBILEJNA 10. ECOTROPHELIA SLOVENIJA IZŽAREVA INOVACIJSKI POTENCIAL MLADIH Ljubljana, 15. junij 2018 – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS-ZKŽP) je na 18. vrhu kmetijskih in živilskih podjetij razglasila zmagovalce jubilejne 10. Ecotrophelia Slovenija 2018. Na letošnjem tekmovanju se je pomerilo 6 ekip študentov, zmagala pa je skupina, ki je razvila izdelek MOUSSE-HAVE – čokoladni mousse na osnovi odpadne vode čičerike (aquafaba) v dveh okusih.

Arhiv: GZS-ZKŽP na 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA

Spoštovani! Vabimo Vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij v hali A, na 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki bo od 25. do 30. avgusta 2018 v Gornji Radgoni. Vljudno vabljeni!

Arhiv: 18. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij - uspeh smo ljudje

18. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij – uspeh smo ljudje

Arhiv: JUBILEJNA 10. ECOTROPHELIA SLOVENIJA IZŽAREVA INOVACIJSKI POTENCIAL MLADIH

Ljubljana, 15. junij 2018 – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS-ZKŽP) je na 18. vrhu kmetijskih in živilskih podjetij razglasila zmagovalce jubilejne 10. Ecotrophelia Slovenija 2018. Na letošnjem tekmovanju se je pomerilo 6 ekip študentov, zmagala pa je skupina, ki je razvila izdelek MOUSSE-HAVE – čokoladni mousse na osnovi odpadne vode čičerike (aquafaba) v dveh okusih.

Arhiv: POSLOVANJE KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PODJETIJ V LETU 2017

Ljubljana, 11. junij 2017 – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (ZKŽP), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije je danes predstavila izkaze poslovanja kmetijskih in živilskih podjetij v letu 2017.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.