Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: RAZPIS: 21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi

GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2021 razpisuje 21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.

Arhiv: Ptičja gripa laboda v Piranu potrjena

Strokovna služba GZS-ZKŽP poziva rejce perutnine k nujnosti izvajanju biovarnostnih ukrepov za preprečitev vnosa ptičje gripe. Nedavno poginul labod v občini Piran je bil okužen z visoko patogeno aviarno influenco. Pri labodu je potrjen podtip H5N8, ki ni nevaren za ljudi.

Arhiv: GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij predstavila novosti na področju varnosti živil

Ljubljana, 26. november 2020 – GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij dvakrat letno organizira Veliki živilski seminar na katerem udeležence seznanimo z aktualnimi izzivi živilske industrije in novostmi v zakonodaji. Letošnji jesenski seminar je bil namenjen področju varnosti živil. Seminar, na katerem je bilo prisotnih 70 udeležencev smo izvedli v spletni obliki. Posvetili smo se različnim dejavnikom tveganja, možnosti negativnega vplivanja na proizvodni proces ter pravilnim načinom njihovega obvladovanja.

Arhiv: Leto 2021 - Mednarodno leto sadja in zelenjave

Ljubljana, 25. november 2020 – FAO leto 2021 razglasil za mednarodno leto sadja in zelenjave

Arhiv: Nacionalna promocijska kampanja za sadje »izbrana kakovost - Slovenija«

Ljubljana, 24. november 2020 – Zaključuje se prvi promocijski val za sadje iz sheme »izbrana kakovost - Slovenija«

Arhiv: Elektronski novičnik projekta AlpBioEco

Ljubljana, 23. november 2020 – Izšla je deveta številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.

Arhiv: Uresničevanje Zavez odgovornosti

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.