Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: Mesna konferenca 2016

Izzivi pred mesno branžo Mesno predelovalna industrija stoji pred pomembnimi izzivi. Kakšen je pomen sektorja, kakšni so trendi in predvsem izzivi slovenske oskrbne verige z mesom v prihodnje - na vse to in še več bomo iskali odgovore in mnenja strokovnjakov na Mesni konferenci 2016.

Arhiv: Veliki spomladanski živilski seminar

Seminar prinaša pregled najpomembnejših strateških dokumentov, ki bodo v letošnjem letu krojili delovanje v živilski industriji. Namenjen je vodjem razvoja, kakovosti in tehnologom živilskih podjetij ter drugim iz agroživilske verige, ki potrebujejo konstantno nadgradnjo znanj.

Arhiv: Gostinsko-živilska borza

V organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij (ZKŽP) in Gostinsko turistične zbornice (GTZ) bo potekala Gostinsko-živilska borza. Povezati želimo ponudnike in uporabnike z namenom kupovati lokalno, biti zeleno osveščen in s tem pridobiti na kakovosti in konkurenčnosti.

Arhiv: Kmetijsko okoljski dan - ODPOVED DOGODKA

Arhiv: Poslovna konferenca - predstavitev podjetja ORBICO

Namen poslovne konference je predstavitev organiziranosti in delovanja podjetja Orbico ter možnosti vključitve slovenskih podjetij v njihovo mednarodno distribucijsko mrežo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.