Novice


HACCP ŠOLA - VIŠJA STOPNJA UPRAVLJANJE SISTEMA HACCP V PRAKSI IN VERIFIKACIJA V REALNEM ČASU

ŠOLA HACCP je intenzivno usposabljanje za strokovnjake s področja zagotavljanja varnosti živil in predstavitev elementov sistema HACCP na način, ki omogoča nadzor nad vplivom različnih dejavnikov na proizvodni proces, v realnem času. Zasnovano je na individualnem pristopu do vsakega udeleženca in spoznavanju najsodobnejših dognanj teorije ter aktualnih primerov iz domače in tuje prakse.

Arhiv: Spletni dogodek deležnikov »LET’S TALK ABOUT GRAINS - WHOLE GRAINS!«

Vabimo vas, da se udeležite spletnega dogodka deležnikov »LET’S TALK ABOUT GRAINS - WHOLE GRAINS!«, ki bo potekal 24. septembra 2020.

Elektronski novičnik projekta AlpBioEco

Ljubljana, 22. julij 2020 – Izšla je osma številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.

Arhiv: ECOTROPHELIA SLOVENIJA 2020: MLADIM PODJETNIŠKIH IDEJ NE PRIMANJKUJE

Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij smo danes že 12. leto zapovrstjo organizirali tekmovanje za študente Ecotrophelia Slovenija 2020. Tekmovanja so se udeležile tri ekipe, ki so v vse prej kot običajnem letu, kljub omejitvam in preprekam pokazale veliko zagnanost in inovacijski potencial.

Arhiv: RAZPIS: KATALOG ŽIVIL IZBOLJŠANE SESTAVE

Razpis za prijavo živil v Katalog živil izboljšane sestave.

Poslovni modeli za verige vrednosti za jabolka, orehe in zelišča

Ljubljana, 25. maj 2020 – Objavljeni so rezultati drugega delovnega paketa »Eko-inovativni poslovni modeli«.

Arhiv: Elektronski novičnik projekta AlpBioEco

Ljubljana, 8. maj 2020 – Izšla je sedma številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.

Arhiv: SLOVENSKO MLEKO NAS POVEZUJE

Največje slovenske mlekarne in trgovci pod sloganom Slovensko mleko nas povezuje organizirajo mesec slovenskega mleka.

Arhiv: #Zakakovostnejsiprobiotik

Združenje za prehranska dopolnila, ki deluje v okviru Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij z današnjim dnem lansira spletno komunikacijsko kampanjo #Zakakovostnejšiprobiotik.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.