Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše, 27.11.2014

Objavljamo pobudo akcije »Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše«. Pobuda je nastala na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) na podlagi informacij podjetij, članov GZS, o težavah, s katerimi se srečujejo pri kadrovanju, kljub visoki brezposelnosti.

Pobudi sta se kot partnerja pridružila tudi Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) in Zavod RS za šolstvo (ZRSŠ). Zavedamo se namreč, da imajo mladi pri odločanju o nadaljevanju šolanja premalo informacij, kar je eden od razlogov za deficitarnost nekaterih poklicev.

Zato bomo organizirali »Dan odprtih vrat za mladino in starše« 27. novembra 2014 v popoldanskem času, s pričetkom ob 16.uri. Učence bodo spremljali njihovi starši. Podjetja ali organizacije, ki se bodo pridružila in bodo na ta dan odprla svoja vrata, bodo prejela seznam obiskovalcev (učencev in staršev) najkasneje 24. novembra 2014, da se bodo lahko pripravila za obisk. Vsako podjetje ali organizacija lahko pripravi svoj program, glede na možnosti in izkušnje pri podobnih aktivnostih.

Poskrbeli bomo, da bo ta dogodek tudi promocijsko dobro podprt, kar bo še dodatno prispevalo k promociji podjetij in organizacij, panoge, poklicev. Vsa sodelujoča podjetja in organizacije bomo objavili na spletnih mestih GZS, ZRSZ in ZRSŠ. Vabimo vas, da se pridružite tej pobudi.

Več v prilogi in tukaj >>>


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.