Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Poslovno srečanje s predstavniki avstrijskih podjetij, 22.6.2010

Prvi del dogodka bo namenjen predstavitvi avstrijskih strokovnjakov in podjetij iz omenjenih področij in opisu trenutnega stanja v Avstriji, ter predstavitvi njihovih proizvodov, izkušenj ter prihajajočih trendov in razvoja. Drugi del pa bo namenjen individualnim pogovorom med predstavniki avstrijskih in slovenskih podjetij, ter spoznavanju proizvodov in tehnologij, ki jih bodo avstrijska podjetja predstavila na »hišnem sejmu«.

Arhiv: Poslovni forum v Sofiji: predstavitev aktualnih in predvidenih investicijskih projektov s področja infrastrukture, okolja in vodnega gospodarstva, 2. 6. 2010

Pozor, gradbena, inženring in investicijska podjetja! Zbiramo interes predstavnikov slovenskih podjetij za udeležbo na poslovnem forumu v Sofiji, 02.06.2010, kjer bodo predstavljeni pomembni predvideni projekti s področja okolja, infrastrukuture in vodnega gospodarstva!

Arhiv: Eko-inovacije, predstavitev razpisov 7.OP in CIP

Na GZS je potekal informativni dan o razpisih na področju eko-inovacij, in sicer razpis 7. okvirnega programa ter razpis programa CIP. Dogodka v organizaciji GZS in MVZT v sodelovanju s Tehnološko okoljskim centrom, Evropsko komisijo ter Izvršno Agencijo za Konkurenčnost in Inovativnost (EACI), se je udeležilo prek 110 gospodarstvenikov.

Arhiv: Kako kupovati električno energijo, 27.05.2010

Seminar je namenjen informiranju in izobraževanju odjemalcev električne energije o možnostih kupovanja električne energije na slovenskem trgu v obdobju, ko postaja aktualno sklepanje letnih in večletnih nabavnih pogodb.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.