Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: V okviru projekta PROFILI izdana tiskana publikacija Razvojne smeri gradbeniške verige: javno – zasebno partnerstvo kot konkurenčno orodje

GZS Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala sodeluje kot projektni partner v projektu PROFILI, ki je čezmejnega značaja ter s ciljem tesneje povezati slovenske in italijanske zasebne in javne investitorje na področju javnih investicijah po modelu javno-zasebno partnerstvo.

Projekt PROFILI se aprila 2014 zaključi in prinaša kar nekaj praktičnih rezultatov, učinkov in pregled čezmejnih poslovnih priložnosti za projekte izgradnje po modelu JAVNO-ZASEBNEGA PARTNERSTVA. Za gradbeni sektor prinaša povzetek večletnih (2011-2014) ugotovitev z različnih vrst dogodkov, analiz in študij primerov, prinaša nabor primerov dobrih praks, katere se vse nanašajo na čezmejno poslovno sodelovanje.

V okviru projekta PROFILI in sicer delovnega sklopa št. 2 je nastala dvojezična publikacija Razvojne smeri gradbeniške verige: javno–zasebno partnerstvo kot konkurenčno orodje, ki jo poslovni in zasebni sferi, ki se zanimata za izvedbo javnih investicij, projektov izgradnje, po modeli javno - zasebnega partnerstva zelo priporočamo v pregled in uporabi pri odločanju za tovrstne modele izvedbe in financiranja.

V aprilu 2014 pa napovedujemo izid slovenskega priročnika dobrih praks o javno-zasebnem partnerstvu in projektih izgradnje izdan kot pregleden nabor izvedenih aktivnosti v okviru projekta za delovne sklope št. 2-5.

Več: >>>URADNO SPLETNO MESTO PROJEKTA PROFILI


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.