Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Poziv k sodelovanju na okrogli mizi z diskusijo- 2. nacionalna fokusna skupina dne 14.11.2013 na temo projekti izgradnje po modelu javno zasebnega partnerstva

Naročnik GZS ZGIGM, projektni partner v projektu PROFILI, poziva širšo strokovno javnost, ki se ukvarja S PODROČJEM JAVNO ZASEBNEGA PARTNERSTVA IN PROJEKTI IZGRADNJE k predložitvi pisnih ponudb za sodelovanje strokovnjakov (moderatorja in sodelujočih na dogodku - okrogli mizi) na okrogli mizi z diskusijo (kot 2. nacionalna fokusna skupina), ki bo trajala predvidoma ca. 2 uri in bo potekala popoldne dne 14.11.2013 v Portorožu, Hotel Slovenija (predvidoma 15.00-18.00). Okrogla miza bo naslavljala probleme in rešitve, ki se zarisujejo na področju javno-zasebnega partnerstva. Dogodek je organiziran in sofinanciran v okviru projekta PROFILI.

MERILA ZA IZBIRO PONUDBE: priznano in uveljavljeno ime ponudnika strkovnjaka, reference in dokazila o izkušnjah, navedba avtorskih prispevkov v publikacijah in na javnih dogodkih, sodelovanje na podobnih tematskih dogodkih. Reference in izbor presoja naročnik po svoji presoji neodvisno in sicer po posvetu z zaposlenimi na GZS, ki delajo na projektu PROFILI, ki se bodo samostojno odločili ali ponudniki ustrezajo in bodo dodali dodatno vrednost dogodku PROFILI in pomagali k uspešnejši uresničitvi ciljev projekta v delovnem sklopu št. 4 projekta PROFILI. Ponudniki morajo biti vešči javnega nastopanja.
 

GZS ZGIGM vabi in poziva vse domače in tuje (italijanske) zainteresirane ponudnike-strokovnjake, da naročniku skladno s pozivom oddajo PISNO PONUDBO kadarkoli v naslednjih mesecih izvajanja projekta PROFILI do vključno dne 15.10.2013:

  • po pošti na naslov:
    Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala  - ZGIGM
    Dimičeva 13 
    1504 Ljubljana
  • na e-naslov: zgigm@gzs.si ali valentina.smrkolj@gzs.si.
  • na fax.: 01 5898 100.

    Dodatne informacije o razpisanem pozivu za potrebe projekta PROFILI:
    Valentina Smrkolj, T: + 386 1 5898 246, valentina.smrkolj@gzs.si

 OPIS IN POVZETEK PROJEKTA PROFILI

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.