Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v BiH

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 2. do 3. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Bosno in Hercegovino. Delegacija bo potekala v času uradnega obiska predsednika Državnega zbora Republike Slovenije Janka Vebra v BiH.

Ob tej priložnosti načrtujemo poslovni obisk zainteresiranih slovenskih podjetij v Sarajevu in Zenici. V Sarajevu se bodo udeleženci gospodarske delegacije srečali s člani Slovenskega poslovnega kluba v Sarajevu.

Obisk gospodarske delegacije bo potekal v času najpomembnejšega poslovnega sejma v BiH, 20. Mednarodnega sejma ZEPS 2013, Zenica, na katerem se bodo v obliki skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva, ki jo organizirata SPIRIT Slovenija v sodelovanju z OZS, na skupnem razstavnem prostoru predstavljala zainteresirana slovenska podjetja. V okviru gospodarske delegacije bo  tako organiziran obisk sejma ZEPS, poslovna konferenca in srečanja med slovenskimi in bosansko-hercegovskimi podjetji (B2B).

Program sejma ZEPS: http://www.zeps.com/site/ba/program-izlaganja

Okvirni program obiska:

2. oktober 2013
Sarajevo,
Hotel Europe ob 19.00
Srečanje s člani SLOVENSKEGA POSLOVNEGA KLUBA v Sarajevu, (okvirni program v prilogi)
3. oktober 2013
Zenica – sejem ZEPS,
sejmišče,
od 13.00 – 16.00
SLO – BiH poslovna konferenca in izbrana B2B srečanja z BiH poslovneži

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve (rezervacija skupnega avtobusnega prevoza in hotelske namestitve), prosimo, da to navedete na elektronski prijavnici. Skupni prevoz bo organiziran le v primeru zadostnega interesa.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite delegacije in izkoristite priložnost za srečanje s potencialnimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih poslovnih stikov.

Prosimo vas, da udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico (spodaj), ki nam jo posredujete najkasneje 24. septembra 2013.

Dodatne informacije: Matej Rogelj, T: 01/58 98 159, e-pošta: Matej.Rogelj@gzs.si.

SEZNAM SLOVENSKIH PODJETIJ

PROGRAM DELEGACIJE

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.