Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Poziv k predložitvi različnih strokovnih panožnih publikacij, podatkov in povabil na strokovne dogodke povezanih z javnim naročanjem in javno-zasebnim partnerstvom za investicije izgradnje

Naročnik GZS ZGIGM poziva širšo strokovno javnost, založbe in organizatorje dogodkov k predložitvi:

  • novejših izdanih strokovnih panožnih publikacij, ki so povezane s projekti izgradnje, javno-zasebnim partnerstvom, objekti in varstvom kulturne dediščine, javnimi (državnimi in lokalnimi) investicijami v izgradnjo,
  • različnih analitičnih podatkov za področje projektov izgradnje javno-zasebnega partnerstva,
  • povabil  k udeležbi na strokovne dogodke povezanih z javnim naročanjem in javno-zasebnim partnerstvom za investicije izgradnje.

MERILA ZA IZBIRO PONUDBE: reference in dokazila o kakovosti dogodkov, publikacij in podatkov. Reference presoja naročnik po svoji presoji nedovisno in sicer po posvetu z zaposlenimi, ki delajo na projektu PROFILI, ki se bodo samostojno odločili ali predloženo ima dodano vrednost za rezultate projekta PROFILI in pomaga k uspešnejši uresničitvi ciljev projekta PROFILI.
 

GZS ZGIGM vabi in poziva vse domače in tuje zainteresirane ponudnike, da naročniku skladno s pozivom oddajo PISNO PONUDBO kadarkoli v naslednjih mesecih izvajanja projekta PROFILI a do vključno dne 1.10.2013:

  • po pošti na naslov:
    Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala  - ZGIGM
    Dimičeva 13 
    1504 Ljubljana
  • na e-naslov: zgigm@gzs.si
  • na fax.: 01 5898 100.


    Dodatne informacije o razpisanem pozivu za potrebe projekta PROFILI:
    Valentina Smrkolj, T: + 386 1 5898 246, valentina.smrkolj@gzs.si

 

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.