Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Podizvajalci v okviru GZS ustanovili svoje interesno združenje

Ljubljana, 21. junij – Na današnjem ustanovnem zboru so podizvajalci ustanovili Interesno združenje podizvajalcev pri GZS. Do ustanovitve je prišlo na pobudo iniciativne skupine iz vrst podizvajalcev, članov GZS.

Na srečanju so najprej predstavili kritično situacijo v kateri so številni podizvajalci in ki jo na različne rešujejo že vsaj 2 leti. Za predsednika združenja so izvolili Janeza Ajleca (AJM d.o.o.) in potrdili izvršilni odbor, ki ga sestavljajo ustanovni člani združenja Stanislav Jurhar (Design Vertikal d.o.o.), Andrej Vrbančič (Robotina d.o.o.), Bogdan Oblak (Oblak Commerce d.o.o.), Anton Plut (LEKA d.o.o.) in Marija Jurekič (Kovinotehna MKI d.o.o.).

Predsednik novoustanovljenega združenja g. Ajlec je povedal, da želijo, da bi IZP postalo lobistično, informacijsko, izobraževalno in poslovno podporno središče za podizvajalce, dobavitelje in kooperante s ciljem zagotovitve njihovega enakopravnega položaja do izvajalcev in naročnikov, še posebej na področju javnega naročanja. IZP bo odprt za člane GZS iz njenih različnih panožnih združenj in območnih zbornic.

***

Dodatne informacije: Odnosi z javnostmi, GZS, 01 5898 136

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.