Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Delno zaprtje spletnih vsebin GZS ZGIGM

Spoštovani člani GZS ZGIGM!

Spletne strani GZS ZGIGM: www.gzs.si/zgigm  smo v začetku januarja nekoliko posodobili in najbolj aktualne sektorske vsebine zaprli za člane. Dodali smo nekaj vsebin po vaših željah, preuredili zasnovo, vse z namenom, da se približamo temam, ki jih iščete prek naših spletnih strani (razvidno iz mesečnega poročila o obisku in ogledu spletnih vsebin na portalu ZGIGM) in po katerih nas sprašujete po telefonu in prek e-pošte. Določene vsebine pa smo zaprli tudi zato, ker teme ne naslavljajo širše strokovne in zainteresirane javnosti!
 
V primeru, da iščete vsebine, ki jih do sedaj še nismo zajeli na spletnih straneh ali bi jih morali še bolj poglobljeno, pa nam prosim to sporočite na e naslov zgigm@gzs.si ali po telefonu na št. 01 5898 246.

Sporočamo vam, da ste novo enotno uporabniško ime in geslo za vašo uporabo prejeli v vaše tajništvo oziroma e naslov podjetja ozirom organizacije in na osebne naslove zaposlenih v podjetju iz baze GZS CRM. V primeru, da ste ga spregledali, izbrisali ali pozabili nam prosim pišite na zgigm@gzs.si in vam ga bomo v najkrajšem možnem času posredovali prek elektronske pošte.

Hvala za razumevanje.
 

Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala
www.gzs.si/zgigm

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.