Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Rusko federacijo,15. - 17. 11. 2011

Gospodarska zbornica Slovenije bo v sodelovanju s Slovensko – ruskim poslovnim svetom med 15. in 17. novembrom organizirala gospodarsko delegacijo v Rusko Federacijo, v pomembno industrijsko središče Togliatti.

Gospodarsko sodelovanje Slovenije z Rusko federacijo se je po izrazitem padcu v letu 2009 lani občutno okrepilo, trend rasti gospodarskega sodelovanja med državama pa se kaže tudi v prvi polovici letošnjega leta. Kljub temu, da je Rusija že tradicionalno pomemben trg za slovensko gospodarstvo, je priložnosti za krepitev sodelovanja še precej.

V okviru jesenske delegacije bomo organizirali poslovno konferenco in srečanje s predstavniki ruskih podjetij (»matchmaking«) v Togliattiju, kjer bo obenem tudi drugo srečanje članov Slovensko – ruskega poslovnega sveta in Poslovnega sveta Rusija – Slovenija.

Okvirni program:

Torek,
15. november

Prihod v Togliatti
Namestitev v hotelu

Sreda,
16. november

Togliatti: Poslovna konferenca in srečanje z ruskimi gospodarstveniki ter predstavniki Poslovnega sveta Rusija - Slovenija

Četrtek,
17. november

Vrnitev v Slovenijo

Kotizacija za udeležbo v delegaciji znaša 240 evrov za posamezno prijavljeno podjetje (DDV je vključen v ceno), za člane GZS in Slovensko – ruskega poslovnega sveta pa kotizacija s popustom znaša 120 evrov (DDV je vključen v ceno).

Kotizacija se plača ob prijavi na delegacijo na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-102. V kotizacijo je vključena organizacija poslovne konference in B2B srečanja.

Stroške potovanja in namestitve, ki okvirno znašajo 1.000 €, krijejo udeleženci sami neposredno ponudniku (agencija HRG, T: 01 / 423 3636, E-pošta: nada.balazic@si.hrgworldwide.com). Stroški se lahko spremenijo glede na število udeležencev oz. datum nakupa letalske vozovnice in rezervacije hotela.

Vabimo vas, da se omenjene delegacije udeležite in vaš interes potrdite z izpolnjenimobrazcem »Company Profile«, ki ga najkasneje do 28. oktobra pošljite na naslov bojana.jancic@gzs.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu bojana.jancic@gzs.si ali tel. št. 01/58 98 473.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.