Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Kako kupovati električno energijo, 27.05.2010

Energetska zbornica Slovenije organizira seminar za industrijske porabnike električne energije KAKO KUPOVATI ELEKTRIČNO ENERGIJO. Seminar bo v četrtek, 27. maja 2010 v Ljubljani, v veliki dvorani A poslovne stavbe GZS na Dimičevi ulici 13.

Seminar je namenjen informiranju in izobraževanju odjemalcev električne energije o možnostih kupovanja električne energije na slovenskem trgu v obdobju, ko postaja aktualno sklepanje letnih in večletnih nabavnih pogodb.

Seminar bo trajal od 9. do 14.30 ure in bo obsegal dva vsebinska dela. V prvem dopoldanskem delu bodo predstavljeni splošni vidiki trga z električno energijo, v drugem popoldanskem delu pa bo predstavljeno praktično delovanje trga z električno energijo.

Udeležba na seminarju je brezplačna! Predhodna prijava na seminar je obvezna in je potrebna zaradi kakovostne in nemotene organizacije dogodka. Interesenti se prijavijo na seminar s prijavnico. V primeru polne zasedenosti dvorane, bo organizator omejil udeležbo na 130 udeležencev. Prednost bodo imeli udeleženci, ki se bodo prej prijavili. O tem bo organizator udeležence obvestil najkasneje do ponedeljka 24. maja 2010.

Ob večjem zanimanju za udeležbo, bo organizator seminar ponovil v mesecu juniju 2010! Vse zavrnjene prijave bodo pri tem imele prednost.

Vsebina in časovni potek seminarja sta predstavljena v programu seminarja.

Dodatne informacije lahko dobite pri organizatorju seminarja, T: 01 58 98 270, E: niko.martinec@ezs.si.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.