Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Povratni obisk libijske vladno-gospodarske delegacije v Sloveniji, marec 2010

Po uspešno izvedenem obisku predsednika vlade Republike Slovenije g. Pahorja v Libiji, 10. in 11. novembra 2009, ki jo je obiskal skupaj s predstavniki slovenskih podjetij, se tam začete aktivnosti iskanja novih poslovnih priložnosti med državama nadaljujejo.

 

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije in Kabinet predsednika vlade Republike Slovenije so že v konkretnih razgovorih s predstavniki libijske države in gospodarstva o organizaciji povratnega vladno-gospodarskega obiska v Sloveniji. Delegacija pod vodstvom libijskega ministra za gospodarstvo in libijskega ministra za transport naj bi tako Slovenijo obiskala že 17. marca 2010. Ob tej priložnosti bo predvidoma organiziran tudi slovensko-libijski poslovni forum z individualnimi poslovnimi razgovori. V primeru, da do omenjenega termina vsebina programa obiska ne bo do konca usklajena, je rezervni termin obiska 31. marec 2010.

Z namenom čim bolj konkretno izkazanega poslovnega interesa slovenskih podjetij z libijskim trgom že pred samim dogodkom in hkrati kot vodilo libijski strani, pozivamo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da izpolnijo company profile v prilogi ter ga vrnejo najkasneje do torka, 16. februarja 2010 preko e-pošte ante.milevoj@gzs.si ali faksa 01 5898 100. Vaši poslovni interesi bodo zbrani in poslani libijskim partnerjem v Tripoli. Hkrati bodo vaši navedeni kontakti služili tudi komunikacijski kanal za nadaljnje obveščanje.

Zahvaljujemo se za sodelovanje. Verjamemo, da bodo naša skupna prizadevanja obrodila tudi konkretne rezultate.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.