Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: VABILO na ustanovno sejo Sekcije IGM

 

 VABILO

na ustanovno sejo Sekcije industrije gradbenega materiala pri ZGIGM

Spoštovani,

vabimo vas na ustanovno sejo Sekcije industrije gradbenega materiala pri ZGIGM, ki bo v torek 25. 10. 2011 ob 9.00 na Dimičevi 13 v Ljubljani, v učilnici F / mezanin (med 4. in 5. nadstropjem)

Na ustanovni seji novega upravnega odbora ZGIGM dne 20.5.2011 smo se dogovorili, da bomo za kvalitetno delovanje naše panožne zbornice spodbudili delovanje posameznih sekcij, ki bodo strokovni podporni organi UO in v katerih se povezujejo skupine podjetij, ki spadajo v določeno ožje področje dejavnosti. Podjetja bodo poleg skupnih interesov v okviru celotne panoge gradbeništva, lahko še dodatno oblikovala in uveljavljala njihove bolj specifične poslovne interese.

In teh interesov je prav gotovo precej, zato velja njihovemu oblikovanju in predstavljanju v okviru ZGIGM posvetiti večjo pozornost. Med člani ZGIGM je 60 podjetij s področja IGM in gradbenih proizvodov in prav gotovo imajo veliko specifičnih potreb, pa tudi idej, predlogov in zahtev za izboljšanje izjemno težkih razmer na področju gradbeništva v Sloveniji. Le te bodo v Sekciji skupno oblikovali in preko svojih predstavnikov posredovali Upravnemu odboru, ki jih bo obravnaval na svojih rednih sejah. Zato sklicujemo ustanovno sejo Sekcije industrije gradbenega materiala pri ZGIGM.

Za udeležbo na ustanovni seji prosim izpolnite priloženo prijavnico in nam jo podpisano z vašim žigom skenirano do petka 21. 10. 2011 pošljite na el. naslov: zgigm@gzs.si, ali po faksu 01 5898 100. Članstvo v sekciji je do nadaljnjega brezplačno.

Dnevni red

  1. Dogovor o pravilih delovanja sekcije
  2. Izvolitev članov sveta sekcije, predsednika in  podpredsednika .
  3. Izpostavitev najbolj aktualnih tem
  4. Razno.

V pričakovanju vaše čim večje udeležbe vas lepo pozdravljam.

mag. Jože Renar
Direktor


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.