Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Vabilo na dneve gradbenega prava, 25.11.-26.11.2015, Laško

Uradni list v sodelovanju z 

GZS Zbornico gradbeništva in industrije gradbenega materiala

organizira

Dneve gradbenega prava

25. in 26. november 2015

Gradbena stroka je med vsemi panogami v zadnjih nekaj letih doživela največje spremembe, te pa se nanašajo tako na izvedbeno plat gradbenih projektov kakor tudi na poslovanje in medsebojne odnose med udeleženci gradnje. Zaradi številnih težav, kot so plačilna nedisciplina, različni zahtevki v zvezi z zniževanjem plačil, prelaganje odgovornosti na druge udeležence gradnje ipd., so pravna vprašanja, povezana z izvedbo gradbenih projektov, postala pomembnejša kot kadarkoli prej.

Dnevi gradbenega prava so namenjeni podrobni predstavitvi glavnih problemov, s katerimi se srečujejo udeleženci pri gradnji, in predvsem preizkušenim rešitvam, kako se izviti iz težav. Na dvodnevnem srečanju bodo predavatelji iz prakse obdelali konkretne predloge dobre prakse in predstavili načine, kako se izogniti sporom in zahtevkom, ki izvirajo iz gradbenih projektov.

KOMU JE NAMENJEN DOGODEK
Dnevi gradbenega prava so namenjeni tako investitorjem kakor izvajalcem: projektantom, nadzornikom in inženirjem, saj bodo udeleženci na srečanju obravnavali vse najbolj pereče vidike njihovega medsebojnega sodelovanja pri gradnji. Poseben poudarek bo tudi na zakoniti izvedbi gradbenih projektov, financiranih iz javnih ali iz evropskih sredstev, ter na pravilni izvedbi gradbenih projektov, ki se izvajajo na podlagi pogodb FIDIC.

PROGRAM>>>

ČLANI GZS ZGIGM imajo popust pri udeležbi na dogodku! Člani obkljukate pripadajoči popust na prijavnici!

Vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.