Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Izobraževanje za pridobitev srednje strokovne izobrazbe in naziva Gradbeni delovodja

Postanite gradbeni delovodja - pridobite 5. stopnjo izobrazbe

Z izobraževanjem za gradbenega delovodjo pričnemo 14. 2. 2017

  • Gradbeni delovodja je zelo pomembna funkcija v podjetju. Če nimamo svojega delovodje, je potrebno za vsa dela najemati zunanje sodelavce, svetovalce ali pooblaščene osebe, ki to opravijo za naše podjetje.
  • Zakonodaja ureja to področje tako, da lahko posamezna dela na gradbišču prevzame nekdo, ki ima delovodski izpit. S tem lahko občutno znižate stroške.

· Zakaj je program gradbeni delovodja tako zanimiv? Usposabljanje je usmerjeno v praktično-strokovna področja, ni potrebno opravljati poklicne mature, predavanja niso obvezna, pridobi se 5. stopnja izobrazbe in naziv GRADBENI DELOVODJA.

· Vsem gradbenim delovodjem je priznan tudi naziv MENTOR, kar je pomembno, če podjetje jemlje na prakso dijake, študente ali ima vajence.

· Ni splošnih predmetov, ki so obvezni v šolskem programu.

· Udeležbo še posebej priporočamo manjšim in družinskim firmam, ki se ukvarjajo z gradbeništvom in imajo v svojih vrstah nekoga, ki bi lahko prevzel to odgovornost. To pa pomeni, da ne bi bilo večn potrebno najemati zunanjih oseb za nadzor na gradbišču.

· Usposabljanje se prične 14. 2. 2017 in bo trajalo do jeseni 2019. Predavanja so razdeljena v module. Več o poteku programa je v priloženi brošuri.

Za dodatne informacije me lahko pokličete ali pošljete mail.

Urška Kavčič Rihar, GZS CPU

01 5897 652, urska.kavcic-rihar@cpu.si

Več informacij:

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.