Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Za delodajalce, bodoče dijake, študente in iskalce zaposlitve smo pripravili novo info mapo o programih, izobraževalnih ustanovah, izobrazbi, nazivih v gradbeništvu

Člane in druge zainteresirane obveščamo, da smo po 5 letih uspeli prenoviti in skupaj s Skupnostjo srednjih gradbenih šol pripraviti tiskano informativno mapo za gradbeništvo, ki jo bodo izobraževalne ustanove delili obiskovalcem informativnih dnevov. Info mapa vsebinsko obsega sistem izobraževanja v Sloveniji in organizacije, ki izobražujejo "gradbene profile",  podane so stopnje izobrazbe po slovenskem in po evropskem kvalifikacijskem ogrodju, nazivi, ki se uporabljajo, navedeni pa so tudi NPK-ji, ki se trenutno izvajajo v Sloveniji oziroma, ki jih je v tem času možno pridobiti. 

Info mapa bo dragocen pripomoček tudi za kadrovike v gradbenih podjetjih, agencije za zaposlovanje oziroma posredovanje delovne sile, Zavod za zaposlovanje ipd. Na mapi so navedene tudi bolj pomembne organizacija s področja gradbeništva v Sloveniji in EU.

GZS ZGIGM

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.