Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Vabilo na 3. dnevi gradbenega prava

Vabimo vas na 3. Dneve gradbenega prava,  ki bodo potekali 15. in 16. novembra 2017, v kongresnem centru Thermana park Laško.
Letos so namenjeni odgovorom na številna
pereča vprašanja, saj se gradbeno pravo v Sloveniji srečuje s prvimi večjimi spremembami po uveljavitvi lastne gradbene zakonodaje. 

Spremembe se obetajo na praktično vseh vidikih izvajanja gradenj: tako pri udeležencih gradnje in njihovih dolžnostih ter pravicah, kakor tudi pri nadzoru nad zakonitostjo gradnje.
Zaradi spremembe javno naročniške zakonodaje se z izzivi pri izvajanju javnih naročil gradnje srečujejo tudi javni naročniki in ponudniki, ki morajo v praksi implementirati včasih nerazumne določbe javno naročniške zakonodaje.

 TEME DOGODKA:

  • Spremembe gradbene zakonodaje
  • Najpogostejša vprašanja pri izvajanju gradbene pogodbe
  • Zavarovanja pri izvajanju gradbeništva
  • Gradbene pogodbe FIDIC
  • Gradbena pogodba v pravu javnih naročil 

Programski odbor: odvetnica Mojca Furlan, odvetnica mag. Maja Koršič Potočnik, odvetnica mag. Vesna Sodja

 
Dogodek je namenjen na eni strani investitorjem in na drugi izvajalcem: projektantom, nadzornikom in inženirjem, saj bodo udeleženci na srečanju obravnavali vse najbolj pereče vidike njihovega medsebojnega sodelovanja pri gradnji. Poseben poudarek bo tudi na zakoniti izvedbi gradbenih projektov, financiranih iz javnih ali iz evropskih sredstev, ter na pravilni izvedbi gradbenih projektov, ki se izvajajo na podlagi pogodb FIDIC.

Člani GZS ZGIGM imate 20–odstotni popust!

Za potrebno kodo, ki jo potrebujete pri prijavi, pokličite  Ani Skubic, 01/ 5898 242.Celoten program, prijava in ostale informacije!

 

Dodatne informacije:

Uradni list RS

Klavdija Križaj

tel: 01/200-18-51


 


 

Vljudno vabljeni.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.