Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Obiskali smo inovativno gradbeno fakulteto v Coventry University v Združenem kraljestvu

Novembra 2016 je strokovna služba GZS ZGIGM v Združenem kraljestvu obiskala Univerzo v Coventry oziroma Fakulteto za gradbeništvo, okolje in računalništvo. Obisk je bil mednarodne zasedbe organizacij s področja gradbeništva in sicer za potrebe projekta  Mehke veščine za poklice s čeladami – razvijanje vodstvenih sposobnosti za gradbene delavce (SSHH). Slednji se usmerja v razvoj socialnih veščin (spretnosti) v gradbeništvu razvijamo aplikacijo, ki bo dijakom in zaposlenim na gradbiščem (stopnja: delovodjem, gradbenim tehnikom) pomagala pri zavedanju in izboljšanju sledečih socialnih veščin:

1.      TIMSKEGA DELA
2.      VODENJA
3.      KOMUNIKACIJA
4.      REŠEVANJE PROBLEMOV

GZS Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala sodeluje s Coventry University na področju razvoja socialnih veščin v gradbeništvu in ozaveščanja o pomenu TIMSKEGA DELA,  VODENJA, KOMUNIKACIJE in REŠEVANJU PROBLEMOV za vodje posameznih del v gradbeništvu. Dvoletni panožni projekt  delno sofinancira Evropska komisija, program Erasmus+.

Coventry University oziroma njen obiskani organizacijski del Faculty of Engineering, Environment and Computing, School of  Energy, Construction and EnvironmentCoventry University se ponaša s kar nekaj odlikami kot so  : 

"Gold rating for teaching excellence", Teaching Excellence Framework (TEF)
Ranked No.15 (from 119) UK university The Guardian University Guide 2017
UK’s highest ranking new universityThe Guardian and the Complete University Guides 2018
Top 4 for Student Experience and Teaching Quality 

Fakulteta ima enega od 3 simulacijskih centrov na svetu z najetimi profesionalnimi igralci, da v #D studijo in v realnih a nadzorovanih in usmerjanih okoliščinah urijo osebje iz podjetij in študente v času študija.

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.